Icerige atla
Extraloob

Bakın ve Yorum yapın

· 15 Yanıt · 2.2K görüntüleme
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
Ben Burdaki arkadaşları Çok süper ötesi ps ciler bilirdim. Ta ki ark ı görene kadar Very Happy size lafım yok sizde süpersiniz ama çok şaşırdım Very Happy sizde en çok beğendiğiniz fotoları koyarsanız sevinirim..
Arabanın orjinal hali Berbattı üstü kapalıydı bide öğretmio Very Happy
Altta arabanın kırmızı halide var...

Created By OzzY_KozzY ( emeğe saygı Wink )

-Resim Silinmiş.
15 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu tarz çalışan birçok Türk arkadaş var çocuklar güzel işler çıkartıyorlar yabancıları zati hiç saymıyorum adamlar uçmuşlar lakin bir tane de ben yapacağım ilk boş vaktimde Cool
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y

bu tarz çalışan birçok Türk arkadaş var çocuklar güzel işler çıkartıyorlar yabancıları zati hiç saymıyorum adamlar uçmuşlar lakin bir tane de ben yapacağım ilk boş vaktimde Cool

o.O heyecanla bekliyorum Very Happy
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
g r
ü e
z s
e i
l m Mr. Green Mr. Green
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y

zupper araba Mr. Green Mr. Green

araba dandik normalde o baya çalıştı bu hale getirdi Very Happy

hatta bu arkadaşım yarışmayada girdi tv8 de Very Happy hile karıştı siteden oylanıo die biz hileyi sonradan çaktık uğraştık ama onlar kadar zamanımız olmadı Very Happy
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
sol altakji kırmızı arabanın photoshop la yapıldığı çok fazla belli oluyor da diğeri güzel
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
bunda çok uğraştı onda direk renk deiştirdi...
P
Pennywise ⭐ 19y
bide resmin ps ile oynanmadan önceki halini koy ona göre Wink
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
evet iyi bir fikir renk değştirmeden önceki halini görelim bide naıdsmış
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
bnde yok sordum oda silmiş ama eğer inanmıyorsan okulda söyliyeyim yaptıklarından bi tane daha gönderim...
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
orj resmi o nereden bumuş yine aynı yerden indirsin koysun buraya bakalım
R
Ronin ⭐ 19y
Bizim ve bu arkadaşın çalışma türleri farklı...

Mesela 2 tane doktor var biri diş doktoru biri cerrah ikiside birbirinin işini yapmakta zorlanır fakat bunların derslerini veren siteler vardı yani sanal modifiye dersleri...
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y

Bizim ve bu arkadaşın çalışma türleri farklı...

Mesela 2 tane doktor var biri diş doktoru biri cerrah ikiside birbirinin işini yapmakta zorlanır fakat bunların derslerini veren siteler vardı yani sanal modifiye dersleri...

sende haklısın ama dediğim gibi en çok gözünüze hoş gelen resminizi paylaşın bi görsel şölen olsun Very Happy
B
BeachBoy ⭐ 19y

sol altakji kırmızı arabanın photoshop la yapıldığı çok fazla belli oluyor da diğeri güzel

+1
R
Ronin ⭐ 19y

+1

İkiside aynı resim bakar körlük yapmayalım arkadaşlar perde hmm

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: