Icerige atla
Extraloob

Charım yok oldu

· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme
D
dragonwar OP ⭐ 18y
Evet arkadaşlar. Loaderi indirdim sonra Enter tuşuna kağıdı sıkıştırdım ve başında bekledim. Oyuna girince hemen kağıdı çektim fakat char gelmedi. Bekledim ama sonuç:0. Bir forumda başka arkadaştada olmuş. Oyuna girince yani karakter seçme ekranına gelince enter tuşu direk deleteye mi gidiyor? Yoksa silkroadda mı bir sorun var? 70 lvl char gitti.
10 Yanıt
M
Mertowski ⭐ 18y
Böyle bir durum olamaz delete ye gitse bile öncelikle senden onay alır charı silmek için ve 1 hafta süre başlar.Bazen oyuna girerken takılıp geç geldiği olabiliyor benimde başıma geldi çıkıp tekrar girmeyi dene veya yeni character açma bölümüne gir tekrar geri dön
D
destiny ⭐ 18y
Loader kullanmadan girin birde normal Launcher'dan Start diyerek.
M
Mertowski ⭐ 18y
Ooo az önce aynı olay benimde başıma geldi.Enterın üstüne basılı tutunca charını göremiyorsun çıktım tekrar girdim görebiliorum şu anda
A
Amofilable ⭐ 19y
Size şöyle bir yol önereyim: Server doğru seçmişseniz ve karakter(ler)inizi göremiyorsanız, yeni karakter kurma ekranını açın. Sonra bu ekranı kapatıp karakter seçme ekranına gelin. Charınızı göreceksiniz. Başıma her geldiğinde bu yöntemi denerim, işe yaramadığını hiç görmedim.
Q
Quater ⭐ 18y
Size şöyle bir yol önereyim: Server doğru seçmişseniz ve karakter(ler)inizi göremiyorsanız, yeni karakter kurma ekranını açın. Sonra bu ekranı kapatıp karakter seçme ekranına gelin. Charınızı göreceksiniz. Başıma her geldiğinde bu yöntemi denerim, işe yaramadığını hiç görmedim.

İşe yaramadı 😢
I
ibrahim292 ⭐ 17y
Aynen benim de oldu. çar yok bi ara gelmişti şimdiyine gitti. çözüm plss
I
ibrahim292 ⭐ 17y
bir de yeni Loader geldi mi Lİnk lütfen
A
Amofilable ⭐ 19y
İşe yaramadı 😢

Yeni update ile işe yaramıyor demekki :?
M
Mertowski ⭐ 18y
Create bölümüne girmeyi bende denedim daha önceden ama işe yaramıyor... Ancak ben sorunun ne olduğunu anladım.Enter tuşuna basılı tutarsanız veya üstüne bir cisim koyarsanız charınızı göremiyorsunuz ancak tek tek basarak denerseniz entera charınız geliyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: