charımı soyanları Allaha havale ediyom onların ben şereflerine sokayım Twisted Evil
Charım soyuldu
· 18 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Geçmiş olsun ne diyelim.. Neutral
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !dicek baska bişey yok saglık olsun ama soyanları bulursan varya komalık yapmayan o.......ç gu olsun
GECMİŞ OLSUN Neutral Neutral Neutral
saolun
geçmiş olsun. Kesin takas bahanesiyle almışlardır. Hiç takascılara güvenmem. En iyisi benim char ım vaz geçersem onuda kaybedebilirim Twisted Evil
çok geçmiş olsun lakin ben bu gibi durumlarda soyanlara değilde soyulanlara çok kızıyorum neden sizin başınıza bunlar geliyor zannımca çok büyük dikkastsizliğiniz söz konusu 2 yıldır bu oyundayım ne bir yakın arkadaşımın charı soyuldu ne de benim kahvekeyfi
pcyi tarattım hiçbişey yok ya arkdas magduru olduk yada cafede girerken biri gördü takas felan zaten sanaldan yapmıyorum
cafede hayatta oyuna girilmes ne isler dönüyor oralarda her pc de bi keylogger Evil or Very Mad
Geçmiş Olsun ...
U
UrbanChaos
⭐ 19y
çok geçmiş olsun lakin ben bu gibi durumlarda soyanlara değilde soyulanlara çok kızıyorum neden sizin başınıza bunlar geliyor zannımca çok büyük dikkastsizliğiniz söz konusu 2 yıldır bu oyundayım ne bir yakın arkadaşımın charı soyuldu ne de benim kahvekeyfi
Bencede Sana Katılıyorum Okan Abi Gecmıs Olsun Bu arada !!
of suan chara gıremıyom buneya deli oldum ilk itemler soyuldu sonra har gitti
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
onları ilk ben ... Evil or Very Mad kanka boswer ben sattım kurtuldum yaza oynarız yenıden salla gıtsın bulursan fethıyeye yolla bıde ben dowecem neden senın basına gelıo bu ? annamıom charım warken benım basıma gelsın oyunu bırakıım dıe baya ıstemıstım detective
saol kanka bundan sonra ya 80 alacam ya oyuna elveda dicem
fark yapmaz Twisted Evil
geçmiş olsun fear yazık oldu charına Neutral guild adına bi geçmiş olsun diyeyim Idea
ק
קєรรเ๓เรt яαρ
⭐ 19y
Geçmiş Olsun... lwli kaçdı çarının?
geçmiş olsun fear yazık oldu charına Neutral guild adına bi geçmiş olsun diyeyim Idea
saol
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap