Icerige atla
Extraloob

arkadaslar bugün charım soyuldu önemli bakın

· 19 Yanıt · 2.6K görüntüleme
T
tolga0101 OP ⭐ 19y
soyan adamı buldum ve adam bununla ilgili bir program oldugunu söylüyor ve bnm msn imi gizli sorumu filan herşeyimi biliyor adamı tanımıyorum bile sizde doğrumu?
19 Yanıt
tombalaci_46
Büyük İhtimal Trojan Yemişsindir O Zaman Herşeyini Bilebilir Geçmiş Olsun Format At Wink
F
fox89hakan ⭐ 19y

Büyük İhtimal Trojan Yemişsindir O Zaman Herşeyini Bilebilir Geçmiş Olsun Format At Wink

et trojan yemıs ola bılırsın sen bunu yedıkten son ra sıfre degıstırmıs ve bunun sonucunda gızlı soru vs bılgılerın admın elıne gecmıs gecmış olsun
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Keylogger...Format atarsan ve önüne geleni indirmessen daha güvenli olursun... headbang2ft9
E
Exqusei ⭐ 19y
geçmiş olsun. bi bardak soğuk su iyi gelir dostum Mr. Green
M
MoonLife ⭐ 19y

extraokk extraokk
M
Macro ⭐ 19y
Pro*** programıdır o senin antivirüs danidikmiş bundan sonra daha dikkatli ol formatlamadan şifredeiştirme benmde başıma geldi ama çarı soydurmadan kurtardım olayı
T
tolga0101 OP ⭐ 19y
arkadaslar adam bir program olduğundan söz ediyor exchange diyor.
Barzo
Barzo ⭐ 19y

exhange silkroadda özel alım satım deilmiydi yhaw Mr. Green
K
Kuruman ⭐ 19y

soyan adamı buldum ve adam bununla ilgili bir program oldugunu söylüyor ve bnm msn imi gizli sorumu filan herşeyimi biliyor adamı tanımıyorum bile sizde doğrumu?

Geçmiş Olsun Net de her önüne geleni indirme mp3 den bile atarlar Trojen Dikkatli ol Wink
C
ChaOs ⭐ 19y
konuyu açan arkadas zarf atmış öle bı program arıo Laughing
D
dralbert ⭐ 19y
ewt arkadaşlar trojan programları çok geliştirildi artık pc yi kontrol edebiliyolar hatta sen onlaynken pc ni onlar kapatıyo ben geçen yaz 68 lwl ken mağrada kasıyodum mesela pc birden kendine reset attı bende merak ettim ne oldu acaba diye oyuna girmeye çalışırken bi baktım benim çar oyunda diyo bana şaşırdım ama geç anladım adam çarı soymuş çoktan 300m oyun param gitti ama bana ders oldu doğrusu bi daha exchange yle bişi almam bide bilmediğim sitelerden program indirmem taratmadan kullanmam bence sende kullanma şu anda 80 lwl blade 60 lwl nuker çarım var bide buff cu kasıcam inşallah....
P
Presence ⭐ 19y
oldu ari pot çudan pot alırken potlardan trojen bulaştı deseydin Twisted Evil explorerdan indirdin bi dosyadan felan olabilir yakın arklerin senni kıskanıp charı nı soymak için msnden trojen atmış olabilir bi sürü şey geçmiş olsun
F
FATAL1TR ⭐ 19y
Bu Tür Şeylere Karşı Tek Yöntem Var DeepFreeze İndirin Ve Kurun Hepinize Tavsiye Ederim
F
fox89hakan ⭐ 19y

bunu kıngt oynuyan kısıler ıyı bılıyo bazı kısıler tarafından trojanlar sen exhange yatıgında sızın ıkı pcler arsında sro baglantı kuruyo ve bu arda data.pk2 yada medya.pk2 dosyarınım ıscıne bunu atıyo senın dedıgın yontem karısık ve sroda bıraz zor olan bırsey ama yapılabıldıgnı bılıyorum bu sekılde bırkac car soyuldugu haberını almıstım
H
HeLL_SpY ⭐ 19y

exhange silkroadda özel alım satım deilmiydi yhaw Mr. Green

Exchange hiç bi kişiylen alışveriş yapmayın, çünkü exchange attığı zaman senin ıp in len onun ip si birleşiyor ve ıp den senin pc ne her şeyi yapabiliyor Wink
P
Presence ⭐ 19y
ya bence hiç bi dosya almayın vermeyinde sadece silkroad oynayın
T
tolga0101 OP ⭐ 19y
tam 77 lwl oldum adam soydu ve bunu yapan adam bn penon taxideyken yaptı anlatayım nasıl olduğunu

arkadaslar şimdi adam bana exchange yolladı para vercem diye arrow koydu 10 sn bekledi ve ertesi gün oyuna girdiğimde char bomboş.sonra bunu araştırdm bi adam b yöntemi biliyor ve bana anlattı bnm diğer charın gizli yanıt vb şeylerini öğrendi bnde şaşırdım
T
tolga0101 OP ⭐ 19y
eet sonunda by yöntemi buldum ıp adresi yoluyla soyuyorlar bi prgoram aracılığı ile programın adı essential nettols die bişey

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: