Arkadaşımın charını soydular dün itemler tamdı bugün sabah girdiğimde itemler yoktu üstünde 2b vardı ilk olarak itemleri satmış ondan sonra parayı aktarmışlar sizce olay nedir ne değildir bi yardımcı olurmusunuz? ve rollback gibisinden bişey yapabilirmiyiz chara +9 takılar +10 nova two hand gitti :S lütfen yardım edin :(
Char bu.. :/
- Resim Silinmiş.
Char soyuldu bi bakarmısınız lütfen
· 15 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
N
NightStalker
⭐ 19y
Geçmiş olsun 🙄
H
HollowDalton
⭐ 18y
Geçmiş olsun bir bardak su iç joymax kimsenin charı için rollback yapmadı bundan sonrada yapacağını sanmıyorum..
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Rollback senin 2-3 itemin gibi şeyler için olmaz.
Tamamda burnu kalkmış cevaplara gerek yok yazmasanızda olurdu ben bütün serverı deil sadece bu accountu geri alabilirlermi diye sordum öyle bişey varmı diye..
T
th3NightMare
⭐ 19y
yok
Rollback senin 2-3 itemin gibi şeyler için olmaz.
🤝
maalesef olmaz.
nova +10 no ae o.O
Advanced elixir basılmamış gördüğüm kadarıyla +12'ye kadar yolu varmış çalınması kötü olmuş.
Geçmiş Olsun
bugun benım charımda gıttı full nova pure str blade herseyıyle cok kotu bı durum roolback soz konusu bıle degılkı adamlara maıl atıorum cvp alamıyorum kı ben aylık 750sılk en az kullanan bır adamım onun ıcın bızım onların gozunde degerımız yok adamlara anlatamıyosunkı tek dedıklerı gunde 4 defa uyarıoruz kımseyle sıfresını paylasmayın vs.
oyuna fazla yatırımın zararları işte sen yinede şansını dene joymax a mesaj gönder belki ilgilenirler en azından ilgilenmediklerini kendin görmüş olursun.
gaymax kimsenin carını sallamaz hatta calsınlar die imkan bile yaratır gecmiş olsun 😞
canım acıdı ya 😠 yapan şerefs*z in biyerinden çıkar o kardeş rahat ol ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap