Herkeze Selamlar
Charınız Gözükmüyor İse Bunun Tek Sebebi Loader dır.
Dikkat Edin Loader Diyorum No dc Degil Loader Game Guardı Kapadıgı için oyuna Girdiğinizde Charınız Gözükmüyor No dc Client İle Denedım Char Gozukuor Loader Ile Gozukmuyor
Emeğe Saygı1
Char Gözükmüyor Hatası Alanlar İçin [Kesin Sebeb]
· 28 Yanıt · 6.9K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
E
Ertunc Senol
⭐ 17y
Alakasız 😊 3 Tane client açıyorum ve loader ile deniyorum hiçbir problem yok.Fakat enter'e basılı tutarak girince char gözükmüyor 😞
arkadaslar bu sorun herkezde oldugu ıcın genel bır sorun olabılır gaymax ıns. en yakın zamanda duzeltır...
Genel bi sorun deil sürekli enter bastıgı ıcın gozukmuyor char tek tek denedıgınde böyle bir problem olmuyor.. Bu yuzden gaymaxın bıse yapıcagını sanmıyorum zaten yapabılceklerı bısede yok..
dogru arkdaslar ekran tam karardıgınde enterden elınızı cekın char gozukuo ben oyle yapıom oldu.
loaderla girince çar gözükmedi sbotla girince gözüktü ilk başta çok korktum yaa sakamı laaa dedim 😄
^^^^
iyi de neden tospa gibi 100 kere entera basıyorsunuz onu anlayamadım ben bir kere basıyorum !
iyi de neden tospa gibi 100 kere entera basıyorsunuz onu anlayamadım ben bir kere basıyorum !
Millet elini cekmeye ugsenıo ondan ya enterın ustune agır bısey koyuyo (benım gıbı) yada elınıle entere basılıo tutuo
ya gozukmuo bu sıstem nerden geldı
Auto Enter indirin ayarladgınız sürede basar (Okan Abi Sana Değil Sen Biliyosundur :D) punisher05 arkımızın yaptıgı prog. çok güzel indirin kullanın zaten enterın uzerine basılı tutunca char gozukseydi joymax engelolurdu çünkü herkez oyuna rahatlıkla 10 dk da girerdi pre. satışları bile dururdu belki kasmak isteyenler hariç xD akıllıca olabilir
Auto Enter indirin ayarladgınız sürede basar (Okan Abi Sana Değil Sen Biliyosundur :D) punisher05 arkımızın yaptıgı prog. çok güzel indirin kullanın zaten enterın uzerine basılı tutunca char gozukseydi joymax engelolurdu çünkü herkez oyuna rahatlıkla 10 dk da girerdi pre. satışları bile dururdu belki kasmak isteyenler hariç xD akıllıca olabilir
programı o yazmadı diye biliom ama
eski loader iyidi 5sn debi deneme zorunluluğu...
beyLer endıseye gereQ yoq Benımde char yok gozukuyodu ama hayvan gıbı basıodum parayı sıkıstırıyodum ondan bugun teker teker denemeyı dneedım ve baktımkı chara Gırdı tek Sorun bu bi kere basın trafıc yazana kdr beqLeYın ... SABIR !!
+ Rep PLS ...
+ Rep PLS ...
bu programda trojanlar cıktı
bu programda trojanlar cıktı
Buna nasıl bir cevap verilebilir ki şimdi ?
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Bakın aslında bu bir hata değil çarlarınızlada alakası yok bakın çift çar açın bi tanesinde çarlarınız gelmediği zaman diğerinde aynı pw id ile girerseniz hala girmeye devam eder yani oyuna girmiş olmuyosunuz çarlar gözükmediğinde.
Çözümü entere bişeyler sıkıştırmadan sakin sakin denemek.
Çözümü entere bişeyler sıkıştırmadan sakin sakin denemek.
T
tamerank06
⭐ 17y
ARk surerekli enter tusuna basılı tutunca char gorunmuyor sureklı basmıyacaksınız tek tek basacaksınız!!
nerden indircez bu dosya yı
O
oLdCiTyLee
⭐ 18y
Genel bi sorun deil sürekli enter bastıgı ıcın gozukmuyor char tek tek denedıgınde böyle bir problem olmuyor.. Bu yuzden gaymaxın bıse yapıcagını sanmıyorum zaten yapabılceklerı bısede yok..
zaten bunu bile bile yaptılar bizim enterın üstüne bişi koyarak deniceğimizi biliyolardı biz çakalsak onlar daha da çakal 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap