Icerige atla
Extraloob

Char bug Kafayı Yiycem xS ..

· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme
S
Serj OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Sabahtan beri deniyom hep aynı ekran kafayı yiycem ya.. neden bu oluyo sorunu bilen varsa söylesin lütfen ..
12 Yanıt
C
Claire ⭐ 18y
Yanış Server'a Giriyor Olmayasın Server'a Dikkat Et.
S
Serj OP ⭐ 18y
Hyr. Doğru server :?
C
Claire ⭐ 18y
Alla Alla garip :S
S
Serj OP ⭐ 18y
Dünde bir kac kere oldu girdim cıktım sorun çözüldü .. Loaderle giriyorum ondanmı acaba
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Dünde bir kac kere oldu girdim cıktım sorun çözüldü .. Loaderle giriyorum ondanmı acaba

Hayır.Enter'a basılı tutuyorsun.Tek tek bas enter a elini koyma veyağıtta program kullanma.kendin dene en azından bıraz zor girsende Charına Girersin..
Special thx to Flexi
S
Serj OP ⭐ 18y
Yaw bende uğraşmıyım diye Nokia 3310 ' u Enterın üzerine koymuştum paso basıyordu ondanmış demekki 😁

Yardımın için Çok Saol ❤️
M
MMe_Nobles ⭐ 17y

Hayır.Enter'a basılı tutuyorsun.Tek tek bas enter a elini koyma veyağıtta program kullanma.kendin dene en azından bıraz zor girsende Charına Girersin..
S
StormHero ⭐ 19y

Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Yaw bende uğraşmıyım diye Nokia 3310 ' u Enterın üzerine koymuştum paso basıyordu ondanmış demekki 😁

Yardımın için Çok Saol ❤️

Rica Ederim Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana. 😘
Special thx to Flexi
_
_DoomsDaY_ ⭐ 18y
ara sıra bendede oluyo
T
the_girl ⭐ 19y
gm nin zekası sürekli basılı tutmayın 😄 tek tek tıklıyınca çıkyıor çar yoksa hep öle kalır

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: