- Resim Silinmiş.
Sabahtan beri deniyom hep aynı ekran kafayı yiycem ya.. neden bu oluyo sorunu bilen varsa söylesin lütfen ..
Char bug Kafayı Yiycem xS ..
· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Yanış Server'a Giriyor Olmayasın Server'a Dikkat Et.
Hyr. Doğru server :?
Alla Alla garip :S
Dünde bir kac kere oldu girdim cıktım sorun çözüldü .. Loaderle giriyorum ondanmı acaba
Dünde bir kac kere oldu girdim cıktım sorun çözüldü .. Loaderle giriyorum ondanmı acaba
Hayır.Enter'a basılı tutuyorsun.Tek tek bas enter a elini koyma veyağıtta program kullanma.kendin dene en azından bıraz zor girsende Charına Girersin..
Special thx to FlexiYaw bende uğraşmıyım diye Nokia 3310 ' u Enterın üzerine koymuştum paso basıyordu ondanmış demekki 😁
Yardımın için Çok Saol ❤️
M
MMe_Nobles
⭐ 17y
Hayır.Enter'a basılı tutuyorsun.Tek tek bas enter a elini koyma veyağıtta program kullanma.kendin dene en azından bıraz zor girsende Charına Girersin..
Yaw bende uğraşmıyım diye Nokia 3310 ' u Enterın üzerine koymuştum paso basıyordu ondanmış demekki 😁
Rica Ederim Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana. 😘
Special thx to Flexi _
_DoomsDaY_
⭐ 18y
ara sıra bendede oluyo
gm nin zekası sürekli basılı tutmayın 😄 tek tek tıklıyınca çıkyıor çar yoksa hep öle kalır
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap