Bu Videoyu Bjk Fan Club'da da Paylaştım ama İşin İçinde Ceza Olduğu İçin Buradada Paylaşmak İstedim..
Ceza'dan Çarşı'ya , Süper Kesinlikle Dinleyin
· 26 Yanıt · 4.3K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Bu Ceza mı ?
[F New]Solo Gitarist
J
JawBreaker
⭐ 18y
Bu Ceza mı ?
Bu Ceza mı ?
+1903
Youtube'dan Aldım Öyle Yazıyordu Yani Ama Ceza'nın Beşiktaşlı Olduğu Kesin
Bu Ceza mı ?
+1903
Neyse Arkadaşlar Ceza mı Değilmi Boşverin Siz Şarkıya Yorum Yapın 😉
Bu ne ya (: Dj Akman'dan sonra gördüğüm en kötü rap
Bu ne ya (: Dj Akman'dan sonra gördüğüm en kötü rap
🍺 Ses yok. Sesi geçtim yetenek yok^^
[F New]Solo Gitarist
Neyse Arkadaşlar Ceza mı Değilmi Boşverin Siz Şarkıya Yorum Yapın ;)
İyi tamam güzel diyorsunda insanlar yanlış bilgileniyor 🙄
Ps: Ses yok , söz yok hikaye anlatır gibi anlatıyor resmen 😜
Beşiktaşlı Olmayanlar Yorum Yapmasın Bence Çünkü Güzel Olsada Kötü Diyeceksiniz 😉
Beşiktaşlı Olmayanlar Yorum Yapmasın Bence Çünkü Güzel Olsada Kötü Diyeceksiniz ;)
Şu şarkıyı kıskanacağımızı mı sanıyorsun yapma şimdi bunu 😁
Rap fun clubda açıldıysa ve bunu paylaştıysan olumlu olumsuz herkesin yorumunu göze alacaksın , beğenmeyene zorla beğendiremessin ya 😊
Beşiktaşlı Olmayanlar Yorum Yapmasın Bence Çünkü Güzel Olsada Kötü Diyeceksiniz ;)
Kendimi bildim bileli Beşiktaş'lıyım ve objektif olarak bakıyorum da mhhh.. Berbat 😊
[F New]Solo Gitarist
Rap fun clubda açıldıysa ve bunu paylaştıysan olumlu olumsuz herkesin yorumunu göze alacaksın , beğenmeyene zorla beğendiremessin ya :)
Öyle ama İyi Bir yorum Yok ki 😐 , Yani ses Kötü diyorsunuz ,yetenek yok diyorsunuz da bari sözleride mi kötü ❓ 🙄 bir beşiktaşlı olduğunuzu düşünüp yorum yapın lütfen 😄
Kendimi bildim bileli Beşiktaş'lıyım ve objektif olarak bakıyorum da mhhh.. Berbat :)
Sana Sözüm Yok 😊
Rap fun clubda açıldıysa ve bunu paylaştıysan olumlu olumsuz herkesin yorumunu göze alacaksın , beğenmeyene zorla beğendiremessin ya :)
Öyle ama İyi Bir yorum Yok ki 😐 , Yani ses Kötü diyorsunuz ,yetenek yok diyorsunuz da bari sözleride mi kötü ❓ 🙄 bir beşiktaşlı olduğunuzu düşünüp yorum yapın lütfen :D
Sözler sesin yanında gayet iyi duruyor tabi 😜
Neyse Arkadaşlar Ceza mı Değilmi Boşverin Siz Şarkıya Yorum Yapın ;)
Sen palavare bırah bırah bırah 😜
Kendimi bildim bileli Beşiktaş'lıyım ve objektif olarak bakıyorum da mhhh.. Berbat :)
4ever onur 🤘

G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
arkadaşlar youtube linklerini göremiyorum tunnellerden birinin dolaylı linkini ya da direkt link verirsiniz izleyebilirim :S
youtube jacker indir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap