Icerige atla
Extraloob

Ceza'dan Çarşı'ya , Süper Kesinlikle Dinleyin

· 26 Yanıt · 4.3K görüntüleme
M
Marinero OP ⭐ 19y
Bu Videoyu Bjk Fan Club'da da Paylaştım ama İşin İçinde Ceza Olduğu İçin Buradada Paylaşmak İstedim..

26 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu Ceza mı ?
[F New]Solo Gitarist
J
JawBreaker ⭐ 18y
Bu Ceza mı ?
M
Metover ⭐ 18y
Bu Ceza mı ?

+1903
M
Marinero OP ⭐ 19y
Youtube'dan Aldım Öyle Yazıyordu Yani Ama Ceza'nın Beşiktaşlı Olduğu Kesin
Y
yasin2581 ⭐ 19y
Bu Ceza mı ?

+1903
M
Marinero OP ⭐ 19y
Neyse Arkadaşlar Ceza mı Değilmi Boşverin Siz Şarkıya Yorum Yapın 😉
M
Macro ⭐ 19y
Bu ne ya (: Dj Akman'dan sonra gördüğüm en kötü rap
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu ne ya (: Dj Akman'dan sonra gördüğüm en kötü rap

🍺 Ses yok. Sesi geçtim yetenek yok^^
[F New]Solo Gitarist
C
Crown ⭐ 19y
Neyse Arkadaşlar Ceza mı Değilmi Boşverin Siz Şarkıya Yorum Yapın ;)

İyi tamam güzel diyorsunda insanlar yanlış bilgileniyor 🙄

Ps: Ses yok , söz yok hikaye anlatır gibi anlatıyor resmen 😜
M
Marinero OP ⭐ 19y
Beşiktaşlı Olmayanlar Yorum Yapmasın Bence Çünkü Güzel Olsada Kötü Diyeceksiniz 😉
C
Crown ⭐ 19y
Beşiktaşlı Olmayanlar Yorum Yapmasın Bence Çünkü Güzel Olsada Kötü Diyeceksiniz ;)

Şu şarkıyı kıskanacağımızı mı sanıyorsun yapma şimdi bunu 😁

Rap fun clubda açıldıysa ve bunu paylaştıysan olumlu olumsuz herkesin yorumunu göze alacaksın , beğenmeyene zorla beğendiremessin ya 😊
.NET
.NET ⭐ 19y
Beşiktaşlı Olmayanlar Yorum Yapmasın Bence Çünkü Güzel Olsada Kötü Diyeceksiniz ;)

Kendimi bildim bileli Beşiktaş'lıyım ve objektif olarak bakıyorum da mhhh.. Berbat 😊
[F New]Solo Gitarist
M
Marinero OP ⭐ 19y

Rap fun clubda açıldıysa ve bunu paylaştıysan olumlu olumsuz herkesin yorumunu göze alacaksın , beğenmeyene zorla beğendiremessin ya :)

Öyle ama İyi Bir yorum Yok ki 😐 , Yani ses Kötü diyorsunuz ,yetenek yok diyorsunuz da bari sözleride mi kötü ❓ 🙄 bir beşiktaşlı olduğunuzu düşünüp yorum yapın lütfen 😄
M
Marinero OP ⭐ 19y

Kendimi bildim bileli Beşiktaş'lıyım ve objektif olarak bakıyorum da mhhh.. Berbat :)

Sana Sözüm Yok 😊
C
Crown ⭐ 19y

Rap fun clubda açıldıysa ve bunu paylaştıysan olumlu olumsuz herkesin yorumunu göze alacaksın , beğenmeyene zorla beğendiremessin ya :)

Öyle ama İyi Bir yorum Yok ki 😐 , Yani ses Kötü diyorsunuz ,yetenek yok diyorsunuz da bari sözleride mi kötü ❓ 🙄 bir beşiktaşlı olduğunuzu düşünüp yorum yapın lütfen :D

Sözler sesin yanında gayet iyi duruyor tabi 😜
P
Prisoners ⭐ 18y
Neyse Arkadaşlar Ceza mı Değilmi Boşverin Siz Şarkıya Yorum Yapın ;)

Sen palavare bırah bırah bırah 😜
M
Minotoche ⭐ 17y

Kendimi bildim bileli Beşiktaş'lıyım ve objektif olarak bakıyorum da mhhh.. Berbat :)

4ever onur 🤘
G
arkadaşlar youtube linklerini göremiyorum tunnellerden birinin dolaylı linkini ya da direkt link verirsiniz izleyebilirim :S
M
Marinero OP ⭐ 19y
youtube jacker indir

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: