Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #1 cep telefonuma msn programı arıyorum...alet budur sadece msn ve hold em poker programı arıyorum geri kalan herşeyi tamamdır, hoş sizin bildiğiniz eklenecek programlar varsa hemen alayım linkleri 😘 model d2000+ diye bir ürün. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 17 yil once #2 Hocam ne kadar aradıysam bulamadım senin cep.tel modeline uygun msn 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #3 genele özel bir msn yokmu agile mi nedir olmaz mı zannımca olur n95 ile aynı özelliklere sahip cep telim 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J juniourfalcon ⭐ 19y 17 yil once #4 http://WWW.ceptemsn.com u dene TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 17 yil once #5 biliyorum hocam. Baktım senin telefonunun özelliklerine gayet harika. Ama nedense msn bulamadım senin tel.e uygun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil