Icerige atla
Extraloob

Cep Telefonu Buldum...Bılgısı Olanlar Yardııımmmm !!!

· 18 Yanıt · 7.5K görüntüleme
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Beyler Ben Cp Telefonu Buldum..Heryerı Kırık Dokuk..6YTL'ye Kap Alıp 50 YTL'Ye Satmayı Dusunuorum..AcabA Sattıktan Sonra Basım Belaya Girer Mi Lutfen Cvp Yazın AıleM Hapse Falan Girebilirsin Dıyor..Bılgılı Bırılerı Yardım Edebılır mı :?
18 Yanıt
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Konu Cok Arkalara Dusmus UP !!

Bi Bilgisi Olan Yok Galıba 😞
S
Boşver.
S
Stephanos ⭐ 19y
en az 6 ay dan başlıyo,n95 ise 10 yıllık hapis cezası var *joking*
Windy
Windy ⭐ 19y
Beyler Ben Cp Telefonu Buldum..Heryerı Kırık Dokuk..6YTL'ye Kap Alıp 50 YTL'Ye Satmayı Dusunuorum..AcabA Sattıktan Sonra Basım Belaya Girer Mi Lutfen Cvp Yazın AıleM Hapse Falan Girebilirsin Dıyor..Bılgılı Bırılerı Yardım Edebılır mı :?

aldığın yere geri bırak en güzeli. 😈
O
en az 6 ay dan başlıyo,n95 ise 10 yıllık hapis cezası var *joking*

rofl
I
Bomba olabilir. Artık yerde ekran kartı bulsanız bile almamamız gereken bir devirde yaşıyoruz 😄
G
Bomba olabilir. Artık yerde ekran kartı bulsanız bile almamamız gereken bir devirde yaşıyoruz :D

😁
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Onerılerınız Icın Tesekurler Okul Bahcesınde Bulmustum...Mudurıyete Basvurmalıyım..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Onerılerınız Icın Tesekurler Okul Bahcesınde Bulmustum...Mudurıyete Basvurmalıyım..

Şeytansı ruhum konuşuyor ;

Telefonun içini aç bir güzel sil , yeni bir kapak tak . Hattını tak içindeki tüm bilgileri sil fabrika ayarlarına geri döndür . Sat . Telefonu yapan gelse anlayamaz ☕

Yardımsever ruhum konuşuyor ;

Git müdürü'ne anlat her şeyi , sonuçta kaybetmiş iyilik yap denize at 👍

ps : "şeytansı ruhuma +1 diyorum."
S
Streetwise ⭐ 19y

Şeytansı ruhum konuşuyor ;

Telefonun içini aç bir güzel sil , yeni bir kapak tak . Hattını tak içindeki tüm bilgileri sil fabrika ayarlarına geri döndür . Sat . Telefonu yapan gelse anlayamaz ☕

Yardımsever ruhum konuşuyor ;

Git müdürü'ne anlat her şeyi , sonuçta kaybetmiş iyilik yap denize at 👍

ps : "şeytansı ruhuma +1 diyorum."

Ah sen yok musun Uğur 😈
Windy
Windy ⭐ 19y
aynısının senin başına geldiğini düşün,ne yapılmasını istediğini düşün ve onu yap 😉
J
Jigsaw ⭐ 19y
Hiç bulmadığını farzet...
X
XER0 ⭐ 19y
aynısının senin başına geldiğini düşün,ne yapılmasını istediğini düşün ve onu yap 😉

+1 biri senin düşürdüğün telefonu bulup satsa hoşuna gider mi ?
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Ama Beyler O Buldugum Telefon Yere Atılmıs Gıbı..Parcalarını Etraftan Topladım..( Dusmeyle Oyle Hasarlanması Imkansız ) Zaten En Kısa Zamanda Gerı Goturmeye Karar Werdım Yorumlar Icın Tesekkurler..
J
Jigsaw ⭐ 19y
Ama Beyler O Buldugum Telefon Yere Atılmıs Gıbı..Parcalarını Etraftan Topladım..( Dusmeyle Oyle Hasarlanması Imkansız ) Zaten En Kısa Zamanda Gerı Goturmeye Karar Werdım Yorumlar Icın Tesekkurler..

Bataryasını götürme... 😈
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Bataryasını götürme... 😈

😈 😈 😈 😈 😈 😁 😁 😁
A
addIcFb ⭐ 19y

aldığın yere geri bırak en güzeli. 😈

nerden almıştı 😈

şaka bi yana bizim arkda buldu Lg tel içindekı hatytı kırdı kendınınkını taktı 2 jhaftadır kullanıo bişe olmadı^^
ama satarsan bişe olursa bilmem 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: