Lise 1 'e yenı basladım sınıfız tam tamına 30 kişilik ve 26 sı kız 😆 bu kızların en güzeliyle birbirimizi kesiyoruz 😜 en yakın zamanda açılacağım 😜 diğer sınıfların %70 'inde erkek çoğunluğu var 😜 nedir bendeki bu şans anlamıyorum :)) bu sene çok iyi geçeceğe benziyor (İnş) hadi hayırlısı bakalm..
ps: bu gün okulun arkasında sigara içerken açılacaktım ama bi anda bütün cesaret gidiverdi makara:
Cennet'e mi düştüm ne ? :P
· 33 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
hhaaa :DDD
lise 1 de sigarami iciyorsun daral: yazik kendine: ama insanlari sorgulamak olmaz senin tercigin
hhaaa :DDD
💃
lise 1 de sigarami iciyorsun daral: yazik kendine: ama insanlari sorgulamak olmaz senin tercigin
😕
haklı ps:Kızlara takıp dersleri boşlama lise 1 , 2 den 3 den 4 den daha zordur. 1 de bütün dersleri görürsün dierlerinde ise sadece alan derslerin 😄
haklı ps:Kızlara takıp dersleri boşlama lise 1 , 2 den 3 den 4 den daha zordur. 1 de bütün dersleri görürsün dierlerinde ise sadece alan derslerin :D
Bence pek zor gecmıyecek gibi 😜 bikaç alıştırma yaptı hocalar basit geldi neyse önmzdeki maçlara bakıcaz summer3:
Lise 1 'e yenı basladım sınıfız tam tamına 30 kişilik ve 26 sı kız 😆 bu kızların en güzeliyle birbirimizi kesiyoruz 😜 en yakın zamanda açılacağım 😜 diğer sınıfların %70 'inde erkek çoğunluğu var 😜 nedir bendeki bu şans anlamıyorum :)) bu sene çok iyi geçeceğe benziyor (İnş) hadi hayırlısı bakalm..
ps: bu gün okulun arkasında sigara içerken açılacaktım ama bi anda bütün cesaret gidiverdi makara:
inanki senin dururmuna benzer yıllarım oldu ama sonu hiçte iyi olmadı; bazı şeylere kendini çok kaptırma sorumluluklarını asla unutma!!
C
CherryBrandy
⭐ 18y
aynen devam canımcım ^^ . isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara summer3:
cennete düşmüşsün bizde eşit 😜
ps: lise1 de sigara içmen beni üzdü beni ilgilendirmez ama
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Zaman geçtikçe sınıfından nefret ediceksin lise 2de benimde 4 erkek 26 kız vardır belli zamandan sonra canın sıkılıcak xD
Zaman geçtikçe sınıfından nefret ediceksin lise 2de benimde 4 erkek 26 kız vardır belli zamandan sonra canın sıkılıcak xD
ama mezun olunca özleyeceksin 🤝
aynen devam canımcım ^^ . isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara summer3:
Hehhe 😄 bu yoruma gerçekten iyi güldüm =D 😘
cennete düşmüşsün bizde eşit 😜
Başladık bikere 😞
ama mezun olunca özleyeceksin 🤝
Valla canm skılcagını sanmıyorum bütün herkez kafa dengim çok eğlenıyoruz çook summer1:
Sana playboydan bir tüyo;
26 kız varsa eğer geri kalan bütün erkekler sulanacaktır,bırak sulansınlar sen sakin asil bir şekilde otur sakın sulanma kimseye bırak diğer erkekler knock out olsun,sonra saldırıya geç.Zaten sulanmazsan kızlar sana gelir diğer erkeklerden sonra. 😜
26 kız varsa eğer geri kalan bütün erkekler sulanacaktır,bırak sulansınlar sen sakin asil bir şekilde otur sakın sulanma kimseye bırak diğer erkekler knock out olsun,sonra saldırıya geç.Zaten sulanmazsan kızlar sana gelir diğer erkeklerden sonra. 😜
U
Unforgiven
⭐ 17y
26 kız varsa eğer geri kalan bütün erkekler sulanacaktır,bırak sulansınlar sen sakin asil bir şekilde otur sakın sulanma kimseye bırak diğer erkekler knock out olsun,sonra saldırıya geç.Zaten sulanmazsan kızlar sana gelir diğer erkeklerden sonra. :P
%100 katılıyorum bu yoruma 👍
26 kız varsa eğer geri kalan bütün erkekler sulanacaktır,bırak sulansınlar sen sakin asil bir şekilde otur sakın sulanma kimseye bırak diğer erkekler knock out olsun,sonra saldırıya geç.Zaten sulanmazsan kızlar sana gelir diğer erkeklerden sonra. :P
adam playboy beyler dağılın 😆

böyle kızlardan bi b*k olmuyor .
lise 1de kızlara takılma ciddi anlamda derslerine ağırlık ver lise 2ye geçince üst sınıflarla haşır neşir olursun zaten hele son sınıf olunca.. tüm gözler üzerinde oluyo
[F New]Solo Gitarist
Aynen öyle 😁
Bizim Sınıf 3 Erkek 16 Kız Ne güzel dedim okumaya başladım.Biriyle çıktım devam ettirdim ayrıldım,Hepsi kafa dengim çıktığım kız önümü kapadı diğer kızlarla çıkamadım 😈
adam playboy beyler dağılın 😆
😆 valla çok dğru 😜
@Avasin werdim şuku'nu 😁
bence çok kafa ve en kötüsü bile çok güzel yani 😜
A
Aristotales
⭐ 19y
WouW Güzel bir tüyo denemek lazım 😎 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap