Icerige atla
Extraloob

Çene Ameliyat Süreci [15.02.2019]

· 69 Yanıt · 18K görüntüleme · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Bugün diş teli fiyatı alacam , bakalım nasıl bir sürpriz beni bekliyor....

Diş telinin ileride çok faydası oluyormuş güzel düşleştiriyor diyorlar dişleri
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Malzeme 1980TL tuttu, ben baya tutar diye bekliyordum.
Yaralı style
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Geçen pazartesi , malzemeleri doktora verdik. 2 hafta sonra bana mesaj at , tahminen 20 - 25 gün sonra teli takarız dedi. 4 şubat haftası umarım takılacak artık...

edit:
Yakında diş-çene resimlerini de koyarım 😄
Yaralı style
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Diş malzemelerini çaldılar, kameralardan izleyip , alanı buldum ve yakaladım. Sonra detaylıca anlatacam 😁
Yaralı style
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Malzemeleri alıp doktora veriyorsun üstüne çalınıyor he ? Vay memleketimin haline aq
RanstaMonsta
Olaya bak 😄
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Yok ya , ben elimde malzemeyle gidiyorum. Doktora bakıyorum , doktor olmayınca gidip bekleme salonunda montumu çıkarıyorum. Çıkarırken de , malzeme poşetini koltuğun üstünde bırakıyorum, sonra olaylar olaylar.
Görüntüleri izledim de oradan biliyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yaralı style
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Geçen pazartesi , malzemeleri doktora verdik. 2 hafta sonra bana mesaj at , tahminen 20 - 25 gün sonra teli takarız dedi. 4 şubat haftası umarım takılacak artık...

edit:
Yakında diş-çene resimlerini de koyarım :D

Kim çalmış?
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Kim çalmış?

Hastalardan birisi yanlışlıkla almış ya , taa kızılaya gittim aldım
Yaralı style
Super
Super ⭐ 13y
Hastalardan birisi yanlışlıkla almış ya , taa kızılaya gittim aldım

Nasıl oluyor daral:
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Nasıl oluyor daral:

Ben koltuğun üstünde bırakınca , kadın kızıyla gelip oturuyor koltuğa. Benim poşetin yanına malzemeleri koyuyor, montlarını giydikten sonra oradaki tüm malzemeleri alıp gidiyorlar. 😁
Yaralı style
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ben koltuğun üstünde bırakınca , kadın kızıyla gelip oturuyor koltuğa. Benim poşetin yanına malzemeleri koyuyor, montlarını giydikten sonra oradaki tüm malzemeleri alıp gidiyorlar. 😁

İlginç , hiç farkına varmamış mı sonradan?
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
İlginç , hiç farkına varmamış mı sonradan?

Varmışta , bir daha ki randevuda getirecekmiş. Evleri de taa ankaranın bir ucu (Gölbaşı), kim öle kim kala o zamana.
Yaralı style
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Güncelleme geldi , başlığı düzeltir misiniz?
Teller takıldı , resimler yakında geliyor 🍺
Yaralı style
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hayırlı olsun, benim arkadaş diş teli taktığında börek falan yiyemiyordu , sende durumlar nasıl 😊
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Hayırlı olsun, benim arkadaş diş teli taktığında börek falan yiyemiyordu , sende durumlar nasıl :)

Sağolasın abi , valla acımam gömerim 🤣
Isıramıyorum ama parçalayıp azı dişlerine gönderiyorum. Kilo veririm diye düşünüyordum da , pek sanmıyorum 😁
Yaralı style
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Uzun zamandır zaten tel batıyordu, bugün baya arttı acısı. Doktora gitmeme de daha 1-2 hafta var , yarın mum alıp koyacam.
Yaralı style
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Baya oldu güncellemeyeli
Her şey güzel gidiyor, yaklaşık 6 ay oldu tel takalı. Doktor ilk bahar gibi ameliyat olabilirsin dedi. Detaylı güncellerim 😊
Yaralı style
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
bende çenemi komple söktürmeyi düşünüyorum,esnerken kitleniyor bir gün kapatmaya çalışırken dilimi koparıcam 😁
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
bende çenemi komple söktürmeyi düşünüyorum,esnerken kitleniyor bir gün kapatmaya çalışırken dilimi koparıcam 😁

Abi çoğu insanda var ya bu çene eklemlerindeki sıkıntı. Bizim arkadaşında öyleydi, esnerken kitleniyordu çocuk 😁 Dişçide ağızımı 1-2dk açayım, inanılmaz bi ağrı oluyor bende de.
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: