Slim Shady OP ⭐ 14y 11 yil once (düzenlendi) #1 🤣 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
F frityus ⭐ 17y 11 yil once #2 Hayatımdan dakikalar çaldın eyv. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 11 yil once #3 ben yarısında kapattım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 11 yil once #4 İzledim şafak attı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady OP ⭐ 14y 11 yil once #5 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 11 yil once #6 komik değil yani güldünmü sen şimdi buna TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Swindler ⭐ 14y 11 yil once #7 [IMG width="122px"]https://img.icons8.com/glyph-neue/1200/fraud.jpg[/IMG] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady OP ⭐ 14y 11 yil once #8 Bazı şeylere komik yanıyla değilde düşündürücü tarafıyla da bakmak gerekir. 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 11 yil once #9 Düşündünmü yani sen bunda kardeş 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Temet Nosce ⭐ 17y 11 yil once #10 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady OP ⭐ 14y 11 yil once #11 Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildiDüşündünmü yani sen bunda kardeş :(Beyin lazım sende yoksa bilemem. 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 11 yil once #12 Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildiDüşündünmü yani sen bunda kardeş :(Beyin lazım sende yoksa bilemem. 😘bak bu komikti nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 11 yil once #13 Bence hoş olmuş, ben güldüm.Gülmenin topluluk olarak yapılan bir şey olduğunu bilmiyordum arkadaşlar, sağolun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil