Icerige atla
Extraloob

Cem Yılmaz esprileri hepsi gercek:}

· 15 Yanıt · 1.7K görüntüleme
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
bu adam önceden dusunmuyor sahneye cıktıktan sonra aklına geleni soyluyo Razz dikkat edersen genelde 5-6 dk da bi öksürür yada deli miş gibi güler Very Happy o arada düşünüyor. Laughing
15 Yanıt
V
ViruS_ ⭐ 19y
ben bunları daha önceden okumuştum ama bence Cem YILMAZ ın değil eminmisin bunalrın %100 cem yılmazın oldğuna
J
Jigsaw ⭐ 19y

ben bunları daha önceden okumuştum ama bence Cem YILMAZ ın değil eminmisin bunalrın %100 cem yılmazın oldğuna

O önceden okuduklarını Cem Yılmazdan aldılar zaten yine hacım. Mr. Green
D
Dampyre ⭐ 19y

* Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz.

muhahaha Mr. Green Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
CMYLZ adam cidden bir efsane Cool
R
renklibere ⭐ 19y
eywallah efsane şuan türkiyede tek ama biliyomusunuz en sonki bursa açıkhava gösterisinde dolduramamış bursaya ilk geldiğinden beri hep aynı espriler kendini yenilemekte sorun çekiyor tarzı belli hiç dışına çıkamadı insanlar yenilik ister ben cmylz da kendine birşey eklemeli yoksa polemiklerle anılan sade bir bar stend upçusu olacak ata favorimdir adam doğal komik bakınca gülüyorum mimikleri daha etkileyici sesinde her yol var taklit herzaman tutmuştur ve odonda kral neyse çok konuştum saygılarımla....
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
* Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır.
* Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? Elektrik direği zıplayamaz ki...
çok iyi ya Twisted Evil
U
UyKuCu_ ⭐ 19y
zuhahahaha süper Laughing Laughing Laughing
N
Nebula ⭐ 19y
Hehe ,komikler.Ya bu adama soruyolar ''Cem bey bu esprileri nerden uyduruyorsunuz?'' adamın dediği şu;"Kaynak gösteremem şu an üstüne oturuyorum." Mr. Green
G
Ghost Spy ⭐ 19y
süper ya Mr. Green bu arada jigsaw hayırlı olsn ne zaman global oldun Rolling Eyes
D

* Selam! Ben Aydan Şener. Hadi yaa. Ben de dünyadan Neil Armstrong.

* Ey yükselen yeni nesil! İn ulan aşağı!

* Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapın, çok zevkli.

bunlar baya gsl Tuttum Very Happy
J
jVardin ⭐ 18y
Eskilerden Maji.. 😜 güzel espiriler gerçekten.
B
Belarj ⭐ 17y
Cem yılmaz derdi ki ; Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoslanır diye bilirdim meğer erkeklerde hoşlanıyomus 😁
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
B
black_gold ⭐ 19y
Soğuk savaştan sıcak savaşa geçiverdik bir anda. Dünya çatlamasa bari.
xD
P
Pro ⭐ 18y
eywallah efsane şuan türkiyede tek ama biliyomusunuz en sonki bursa açıkhava gösterisinde dolduramamış bursaya ilk geldiğinden beri hep aynı espriler kendini yenilemekte sorun çekiyor tarzı belli hiç dışına çıkamadı insanlar yenilik ister ben cmylz da kendine birşey eklemeli yoksa polemiklerle anılan sade bir bar stend upçusu olacak ata favorimdir adam doğal komik bakınca gülüyorum mimikleri daha etkileyici sesinde her yol var taklit herzaman tutmuştur ve odonda kral neyse çok konuştum saygılarımla....

Yani tekrarliyo dogru soyluyosun... Ata Demirrerde Bayat espiriler yapiyor hacim ya ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: