Icerige atla
Extraloob

Cem Garipoğlu Yakalandı

· 60 Yanıt · 3.0K görüntüleme
K
Kobe OP ⭐ 19y
Cem Garipoğlu Yakalandı

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Bahçelievler'de yakalandı

7 aydır aranan Münevver Karabulut'un katil zanlısı avukatları tarafından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Cem Garipoğlu'nun yurtdışından değil İstanbul Bahçelievler'den Emniyete getirildiği alınan bilgiler arasında.

Şu anda Emniyet Müdürlüğü'ne gidip gitmeyeceği sorulan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut: " Ben ne söylediysem çıktı. 7 aydır bekliyorduk. Türk adaletine güveniyorum. Yalnız kimler yataklık yaptı ise saklanmasında yardımı olanların ortaya çıkması lazım. Basın yaralı babanın yanında oldu bu yaralı babaya merhem oldu. Doğru yazan oldu yanlış yazan oldu çok zorlu bir dönemden geçtim. Şu soru işareti var bu işi kılıfına mı uydurdular teslim mi oldu yakalandı mı tam anlamış değilim." dedi.

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, bu sabaha karşı İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldu.

7 aydır aranan Cem Garipoğlu'nun saat 00.45'te avukatı Aytekin Kaya ile birlikte Bahçelievler polis merkezine giderek teslim edildiği bildirildi.

CİNAYET NEDENİ KISKANÇLIK

Cem Garipoğlu gece yarısı Bahçelievler'de E-5 Karayolu'nda avukatı Aytekin Kaya ile buluştu. Avukat Kaya'nın verdiği bilgiye göre Cem Garipoğlu daha sonra Asayiş Şube'ye götürüldü. Kaya, Asayiş şubede iyi karşılandı. Cem, ilk ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğıini itiraf etti. Polise cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söyledi. 'Pişmanım' dedi diye konuştu.

HAFİF SAKALLI, SAÇLARI UZAMIŞ

Cem Garipoğlu'nun hafif sakallı ve saçları uzamış olduğu belirtildi. Avukat Kaya, Cem babasının katil şüphelisi olarak tutuklanmasından son derece üzüntülüydü. Vicdan azabı çekiyordu. Bu nedenle gelip teslim oldu dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yaptığı açıklamada, Polisin sistemli çalışması, kendi çocuğunun katilini arar gibi araması ve basının yayınları Cem Garipoğlu'nun tesliminde etkili oldu dedi.

197 GÜNDÜR İSTANBUL'DA GİZLENİYORMUŞ

Cem Garipoğlu'nun 197 gündür İstanbul'da gizlendiği ve hiç yurt dışına çıkmadığı belirtildi. Cinayetin işlendiği 3 Mart tarihinde izini kaybettiren Cem Garipoğlu'nun saklandığı yerler konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılmış, Rusya'da, ABD'de hatta Ermenistan'da gizlendiği ileri sürülmüştü. Son olarak Cem Garipoğlu'nun Ermenistan'da yakalandığı da ileri sürülmüştü. Cem Garipoğlu'nun teslim olduğu haberini Münevver Karabulut'un ailesi gazetecilerden öğrendi.

ÇOCUK ŞUBEYE GÖTÜRÜLDÜ

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde bir süre tutulan Cem Garipoğlu, 18 yaşından küçük olması nedeniyle sorgulanmak üsere Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

BİR KAMERAMAN YARALANDI

Bu arada, zanlı Cem Garipoğlu'nu Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getiren konvoyun arkasındaki bir aracın çarptığı AA kameramanı Kenan Yeşilyurt ayağından yaralandı. Yeşilyurt, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
60 Yanıt
M
Milano ⭐ 18y
sonunda ya .
A
Arcadia ⭐ 17y
beyler ntv yi açın abowww dibimdeymiş cem garipoğlu haberim yok yakalanmış bahçelievler emniyetin orda benim evin 1 bina yanında puahahah xD
B
Valla adamı en sonunda yakaladılr.. gercı orasıda ayrı konu avukatları geitrmiş yazıo kendı teslım olmus galıba
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
sonunda ya .
B
Buura ⭐ 19y
Ahuhaha mala bak ya o kadar zenginsin fıstık gibi hayatın var niye gidiyon kzıı kesiyon otur pcnin başına gez internette 😄
A
Ahuhaha mala bak ya o kadar zenginsin fıstık gibi hayatın var niye gidiyon kzıı kesiyon otur pcnin başına gez internette :D

O işin altında neler saklıdır neler 😎
I
ironEyE ⭐ 18y
Sonunda.Bizim semtdeymiş hemde napıyosa burda. 😄
X
Xplosive ⭐ 17y
Ben daha çok 17 yaşındaki bi kızın boğazının kesilmesi olayının nasıl cezalandırılacağını merak ediyorum.
Ps: Oh be yakalandı. 😆
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Sonunda.Bizim semtdeymiş hemde napıyosa burda. :D

Melih kaç boğazını kesicek. 😱

😁
J
Journalist ⭐ 19y
Yakalanmadı teslim oldu.
A
Avenger ⭐ 18y
Allaha şükür kurtulduk beladan 😆
I
ironEyE ⭐ 18y
Sonunda.Bizim semtdeymiş hemde napıyosa burda. :D

Melih kaç boğazını kesicek. 😱

😁

"badigard"ım var birşey olmaz bana. 😜
X
xerneems ⭐ 17y
İyiki teslim oldu ya.Kızın babası program filan açıcaktı heralde yakalanmasaydı 😜 İnş. adelet yerini bulur...
O
Old School ⭐ 19y
Sonunda başarıya ulaşıldı münevverin babası kafayı yemişti birazda olsun rahatlar cinayetin arka bahçesi falan diyip duruyordu.
S
Sonunda
S

Cem Garipoğlu'nun polisteki ilk ifadesi:

"Pişmanım. Bir anlık bir gelişmeydi. Keşke ben ölseydim"

"Hiç yurt dışına gitmedim. İstanbul'da ve Çevre illerde dolaştım"

"Ağabey babamın cezaevinde olması beni çok üzdü bu cinayetle ilgili olarak bilmediğiniz çok şey var. Ailemin cinayetle hiçbir ilgisi yok. Ben size her şeyi anlatacağım"
O
Sonunda..
I
Yakalanamadı teslim oldu
S
Yakalanamadı teslim oldu

aynen başlık düzeltilsin bence 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: