Silver'a tekrar çıkmam şerefine çekiliş yapıyorum . Kazanan kişiye 487 rp ile sınırlı olmak üzere istediği bir şampiyonu yada kostümü atıcam.Çekiliş yarın 22:00 da bitecektir. Herkese bol şans.
Çekiliş
· 30 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
Çekiliş derken bilgi ver nick ilemi kayıt olunsun yoksa şanslı bir sayımı aydınlat bizi 😊
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu konuya mesaj yazan herkesi çekilişe katılmış kabul ediyorum . Yarın akşam 10 da mesaj atan kişiler arasından birini seçip oyun içinden ekleyeceğim . İstediği bir şey ne zaman indirime girerse o zaman yollayabilirim . Yada haftaya 400 rp kodu da verebilirim çıkan kişinin tercihi.
Çekiliş derken bilgi ver nick ilemi kayıt olunsun yoksa şanslı bir sayımı aydınlat bizi :)
Bu konuya mesaj yazan herkesi çekilişe katılmış kabul ediyorum . Yarın akşam 10 da mesaj atan kişiler arasından birini seçip oyun içinden ekleyeceğim . İstediği bir şey ne zaman indirime girerse o zaman yollayabilirim . Yada haftaya 400 rp kodu da verebilirim çıkan kişinin tercihi.
NoMoreLove
⭐ 18y
Say beni de. 😜
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
attım
Çekilişe katılmak istiyorum 😜
Bende varım

Çekilişe katılmak istiyorum 😜

güzel olur 😊
Hayırlı olsun,tebrik ederim. alkis:
Bende istiyorum. 🤤
Bende istiyorum. 🤤
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
İyi madem add me 😁
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildiÇekiliş derken bilgi ver nick ilemi kayıt olunsun yoksa şanslı bir sayımı aydınlat bizi :)
İyi madem add me 😁
ya pheni shaymazmısın? ; -;
asdf
Güzel çekiliş add 😄

Ben de katılmak istiyorum her ne kadar şanssız biri olsam da 😊
B
Bejiktajjjj
⭐ 16y
add me ^^
Çekiliş varsa ben de varım 😜
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile