Icerige atla
Extraloob

Cd Sürücüm Cd'leri Çalıştırmıyor . Yardım Acil !

· 8 Yanıt · 1.3K görüntüleme
U
uA_TAYFA_1905 OP ⭐ 18y
merhaba arkadaşlar . geçenlerde cd'ciden mafia2 ve pes2011 oyunlarını aldım . kasadan cd sürücüsünü açma düğmesine bastığımda da biraz tutukluluk yapar gibi bi hali vardı . sonra cd'yi taktım ama masaüstünde veya bilgisayarım'da hiçbirşey çıkmadı . call of duty modern2 yi koyduğumda ise açıldı . program cdlerini de çalıştırıyordu. zaten bilgisayar doldu bi format atayım kendine gelsin dedim attım ama sonuç yine aynı .
cd sürücüm çok seçici davranıyor gibi geldi bana . pc kurulum cdlerini açtı , cod'u açtı , ama yine bu iki oyunu açmadı . ertesi gün farklı bir cdci den pes2011 i aldım . yine denedim ama yine olmadı . bunun sorunu ne olabilir ? bi yardım ederseniz sevinirim çok acil ..
8 Yanıt
I
ironlance ⭐ 17y
O oyunlar dvd'dir.Sendeki cd okuyucu olmasın 😊
W
Warrison1 ⭐ 16y
merhaba arkadaşlar . geçenlerde cd'ciden mafia2 ve pes2011 oyunlarını aldım . kasadan cd sürücüsünü açma düğmesine bastığımda da biraz tutukluluk yapar gibi bi hali vardı . sonra cd'yi taktım ama masaüstünde veya bilgisayarım'da hiçbirşey çıkmadı . call of duty modern2 yi koyduğumda ise açıldı . program cdlerini de çalıştırıyordu. zaten bilgisayar doldu bi format atayım kendine gelsin dedim attım ama sonuç yine aynı .
cd sürücüm çok seçici davranıyor gibi geldi bana . pc kurulum cdlerini açtı , cod'u açtı , ama yine bu iki oyunu açmadı . ertesi gün farklı bir cdci den pes2011 i aldım . yine denedim ama yine olmadı . bunun sorunu ne olabilir ? bi yardım ederseniz sevinirim çok acil ..

Aldığınız oyunlar DVD'dir. Siz ise CD sürücü kullanıyorsunuz. O oyunları oynayabilmek için bir DVD Sürücü almanız gerekmektedir.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
veya aldığın dvd medyalar hasarlı bu yüzden sorun çıkartıyor.
U
uA_TAYFA_1905 OP ⭐ 18y
ya cd sürücüm de dvd sürücüm de çalıştırmıyor beyler . ne yapsam bi bilgisayarcıya falan mı gideyim ? 😄
W
Warrison1 ⭐ 16y
ya cd sürücüm de dvd sürücüm de çalıştırmıyor beyler . ne yapsam bi bilgisayarcıya falan mı gideyim ? :D

cd ve dvd sürücülerinde bir problem vardır. bir bilgisayarcıya gösterirsen iyi olur 😉
Q
QuickMeck ⭐ 18y
muhtemelen cd sürücüsünün lensleri kirlenmiş o yüzden okumuyo olabilir benimde bir ara öyle bir problemim olmuştu lensleri temizledim ve düzeldi. Google da Cd sürücüsü lensi temizleme yazarsan resimli anlatımlı çok basit açıklamalar var umarım işine yarar
U
uA_TAYFA_1905 OP ⭐ 18y
Teşekkürler Yardımlarınız İçin Sağolun 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: