Sorunum belli ama Bir tane cd var onu açıyor ve diğerlerini açmıyor yani okumuyor..
Çatlıyacam meraktan 😁
Önemli düğünler var izleyemiyoruz.
Neyse sorunumu anlamışsınızdır umarım yardım edenlerede etmeyenlerede teşekkür ederim. 😘 😘
CD-Rom çalışmıyor..
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
bazılarını okuyup bazılarını okumaması nasıl oluyor belki okumadığı cdlerde sorun vardır başka bir yerde açmaya çalış cdleri orda açılıyormu bi dene bakalım.
Cd sürücüsünün sürücülerini güncelle. Bazen öyle mallıklar yapıyor
cd içindeyken pc ye res at. bu benim tekniğimdir ve her deneyişimde oluyor 😁 😁 gerçi uzun zamandır cd rom umda bi hata yok. allah nazardan saklasın.41 kere maşallah
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Benim hiçbirini okumuyor çünkü kasa suan paramparca fan dısarda cd-rom da takılı değil ^^
cd içindeyken pc ye res at. bu benim tekniğimdir ve her deneyişimde oluyor 😁 😁 gerçi uzun zamandır cd rom umda bi hata yok. allah nazardan saklasın.41 kere maşallah
Denedim ama öle pc açılmıyor ^^
B
BlackMarshall
⭐ 19y
Benim hiçbirini okumuyor çünkü kasa suan paramparca fan dısarda cd-rom da takılı değil ^^
naptın ercan 😁
up. yoksa denedinmi???
up. yoksa denedinmi???
Nasıl yapıcam bi yardım eder misin?
cd rom sürücüsünün markasını bilsem elbetteki 😄
Cd rom sürücüsünün markasını öğren, google dan arat sağına download soluna driver yaz, sonra indir kur bitti
Cd rom sürücüsünün markasını öğren, google dan arat sağına download soluna driver yaz, sonra indir kur bitti
Tmm.Deneniyor 😈
Tmm.Deneniyor 😈
dene dene iyi gelir ^^
Tmm.Deneniyor 😈
dene dene iyi gelir ^^
Olmadı demek cd-rom da bozukluk var dicem ama nası 1cdyi okuyor diğerlerini okuyor onu anlamıyorum zati 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap