Icerige atla
Extraloob

CD-Rom çalışmıyor..

· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y
Sorunum belli ama Bir tane cd var onu açıyor ve diğerlerini açmıyor yani okumuyor..
Çatlıyacam meraktan 😁
Önemli düğünler var izleyemiyoruz.

Neyse sorunumu anlamışsınızdır umarım yardım edenlerede etmeyenlerede teşekkür ederim. 😘 😘
13 Yanıt
Q
Quincey ⭐ 18y
bazılarını okuyup bazılarını okumaması nasıl oluyor belki okumadığı cdlerde sorun vardır başka bir yerde açmaya çalış cdleri orda açılıyormu bi dene bakalım.
D
drotalion ⭐ 19y
Cd sürücüsünün sürücülerini güncelle. Bazen öyle mallıklar yapıyor
B
b0sSy27_ ⭐ 18y
cd içindeyken pc ye res at. bu benim tekniğimdir ve her deneyişimde oluyor 😁 😁 gerçi uzun zamandır cd rom umda bi hata yok. allah nazardan saklasın.41 kere maşallah
B
Benim hiçbirini okumuyor çünkü kasa suan paramparca fan dısarda cd-rom da takılı değil ^^
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y
cd içindeyken pc ye res at. bu benim tekniğimdir ve her deneyişimde oluyor 😁 😁 gerçi uzun zamandır cd rom umda bi hata yok. allah nazardan saklasın.41 kere maşallah

Denedim ama öle pc açılmıyor ^^
B
Benim hiçbirini okumuyor çünkü kasa suan paramparca fan dısarda cd-rom da takılı değil ^^

naptın ercan 😁
D
drotalion ⭐ 19y

up. yoksa denedinmi???
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y

up. yoksa denedinmi???

Nasıl yapıcam bi yardım eder misin?
D
drotalion ⭐ 19y
cd rom sürücüsünün markasını bilsem elbetteki 😄

Cd rom sürücüsünün markasını öğren, google dan arat sağına download soluna driver yaz, sonra indir kur bitti
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y

Cd rom sürücüsünün markasını öğren, google dan arat sağına download soluna driver yaz, sonra indir kur bitti

Tmm.Deneniyor 😈
D
drotalion ⭐ 19y

Tmm.Deneniyor 😈

dene dene iyi gelir ^^
O
OneEyedJack OP ⭐ 19y

Tmm.Deneniyor 😈

dene dene iyi gelir ^^

Olmadı demek cd-rom da bozukluk var dicem ama nası 1cdyi okuyor diğerlerini okuyor onu anlamıyorum zati 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: