ya bir allahın kuluda su ccf olayını exl sitesinde paylasamazmı ben eski uyelerdenim ve onceden sitede kim ne öğrendiyse diğer arklarla paylasıyordu simdi kim ne öğrendiyse kendi cıkarı için çalısıyor unutmaylımki bu bir oyun arkadaslık dostluk baki
artık oyunda ccf bir yasam tarzı olmus kime soruysam yabancı olayın iceriğini biliyorlar fakat laf alamadım bizim insanlarımızdanda bile kişiler var beyler paylasında millet tadını cıkarsın su oyunun
...ccf...
· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
hiç bulaşma ccf nin sonu BAN
ccf ney ilk defa duydum bir bilgi werirmisiniz
S
sinankaytan
⭐ 19y
ccf ney ilk defa duydum bir bilgi werirmisiniz
Evet Bi bilgi verebilirmisiniz. Şahsen Bende Bilmiyorum !!!...
Ccf:Credit Card Fake anlamına gelir , yasadışıdır paypal kullanılır yapılırken çoğunlukla,ödeme yaptıktan sonra ödemeyi iptal edince para ödemeden alışveriş yapmış olursunuz , ancak hem paypal accountunuz (verified; unverifieda dönüşüyor olması lazım) hemde Sro accountunuz banlanır.Yasadışıdır o yüzden hiç kullanmadım.
Hadi Yaptınız Arkadaşlar ccf silk i çözdünüz hiç düşünmediniz mi Joymax da Çalışan Kişiler Bu oyundan Para Kazanıyorlar İşin Dibine girdik mi Bilen Kişi büyük Hakka Giriyor Bir Oyun İçin Değmez yani 🕵️
1 kere alınca banlanmıo biliyorum saturndeki car hala banlanmadı server açildiğidan beri :S
CCF ile alinan charlar kesinlikle banlanmaz.
Zaten CCF yapmak için 1 almanyada oturmaniz lazim.
Almanyada bir telefon hattinizin, Click And Buy üyeliginizin ve almanyada bazi kişilerin sattigi Sahte Kredi Karti numaranizin olmasi lazim.
Tekrar söylüyorum. CCF ile alinan charlar kesinlikle BANLANMAZ. İsterseniz CCF ile 2200 silk aldigim charımın SS lerini koyabilirim.
Almanyada bir telefon hattinizin, Click And Buy üyeliginizin ve almanyada bazi kişilerin sattigi Sahte Kredi Karti numaranizin olmasi lazim.
Tekrar söylüyorum. CCF ile alinan charlar kesinlikle BANLANMAZ. İsterseniz CCF ile 2200 silk aldigim charımın SS lerini koyabilirim.
Hiç Bulaşmadım Bulaşmam..
ama kolayca takip edilebilirsin. ve sonu hapistir.
ama kolayca takip edilebilirsin. ve sonu hapistir.
Sanırsam Doğru Bir Cevap Geldi Konuyu daha fazla uzatmayalım 😉
kim hapise girmiş ? almanların topunda bu var 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap