arkadaşlar pek cok yerde gordum bu terimi anlam veremedim ne olduğunu acıklarsanız sevinirim
uzun suredir oynamıorum oyunla ilgili yeni bir terim herhalde
ccf nedir
· 11 Yanıt · 7.4K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
cok saolun yani 6 kişi bakmış ama birisi bişi solememiş biliosanız anlatın bilmiosanız da bi yorum yapın lutfen
Olumsuz Yorum Yazmak İstemiyordum Ama Yazayım Bende Bilmiyorum Maalesef 😞
forum zaten bilmediklerini oğrenme bildiklerini paylaşma yeridir bir konuda herkes yorum yaparsa doğru cevaba kısa surede ulaşulır
G
garip_avci
⭐ 18y
ccf bilmiorm yorum yapacam saçma olacak 😄
A
ApoCaLyptiCa
⭐ 19y
ilginç ne yazıkki bende bilmiyorum ilk kez sende duydum...
cok saolun yani 6 kişi bakmış ama birisi bişi solememiş biliosanız anlatın bilmiosanız da bi yorum yapın lutfen
6 kişi çok mu? birileri birşey yazdı mı diye sen girip bakmışındır belki 6 kere -.-
ctf = capture the flag
ccf= ..?
6 kişi çok mu? birileri birşey yazdı mı diye sen girip bakmışındır belki 6 kere -.-
ctf = capture the flag
ccf= ..?
bişi deyipte konuyu uzatmıcam (6 sayısının cok olmadığını bizde biiyoruz )
ccf kredi kartı dolandırıcılığıdır (credit card fraud sanırım) yani genelde çalıntı kredi kartıyla hesabına yada başkalarına silk yükleyenler yapar, paypaldan silk yüklenirse ve çalınan adam 45 gün içinde anlayıp parasını geri çekerse karakteriniz 100 yıl block yiyebilir o yüzden aman dikkat, (bunu yapanlarıda kınıyorum bir oyun için kimbilir kimleri zor duruma sokuyorlar şerefsizler >( )
ccf kredi kartı dolandırıcılığıdır (credit card fraud sanırım) yani genelde çalıntı kredi kartıyla hesabına yada başkalarına silk yükleyenler yapar, paypaldan silk yüklenirse ve çalınan adam 45 gün içinde anlayıp parasını geri çekerse karakteriniz 100 yıl block yiyebilir o yüzden aman dikkat, (bunu yapanlarıda kınıyorum bir oyun için kimbilir kimleri zor duruma sokuyorlar şerefsizler >( )
saolasın
J
Jason Walker
⭐ 19y
Credit card fake olarak biliyorum.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Dlc,Ccf nedir nasıl indirilir nasıl yapılır ?Resimli Anlatım Mc Nedir ?Dj Nedir ?B-Boy Nedir ? Silkroad Online Mobile Simya Nedir?Arıtım Nedir?iİem Artısı nasıl basılır? Aktarım? İtem Yükseltme? NAVDATA Nedir ? Sbot 1.41 ile gelen NAVDATA Nedir ? Rubik Küp Nedir,Nasıl Çözülür,Pratik Yolu Nedir Cevap Burada