Icerige atla
Extraloob

ccf nedir

· 11 Yanıt · 7.4K görüntüleme
A
Absence OP ⭐ 19y
arkadaşlar pek cok yerde gordum bu terimi anlam veremedim ne olduğunu acıklarsanız sevinirim
uzun suredir oynamıorum oyunla ilgili yeni bir terim herhalde
11 Yanıt
A
Absence OP ⭐ 19y
cok saolun yani 6 kişi bakmış ama birisi bişi solememiş biliosanız anlatın bilmiosanız da bi yorum yapın lutfen
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Olumsuz Yorum Yazmak İstemiyordum Ama Yazayım Bende Bilmiyorum Maalesef 😞
A
Absence OP ⭐ 19y
forum zaten bilmediklerini oğrenme bildiklerini paylaşma yeridir bir konuda herkes yorum yaparsa doğru cevaba kısa surede ulaşulır
G
garip_avci ⭐ 18y
ccf bilmiorm yorum yapacam saçma olacak 😄
A
ilginç ne yazıkki bende bilmiyorum ilk kez sende duydum...
C
Cryolite ⭐ 19y
cok saolun yani 6 kişi bakmış ama birisi bişi solememiş biliosanız anlatın bilmiosanız da bi yorum yapın lutfen

6 kişi çok mu? birileri birşey yazdı mı diye sen girip bakmışındır belki 6 kere -.-
ctf = capture the flag
ccf= ..?
A
Absence OP ⭐ 19y

6 kişi çok mu? birileri birşey yazdı mı diye sen girip bakmışındır belki 6 kere -.-
ctf = capture the flag
ccf= ..?

bişi deyipte konuyu uzatmıcam (6 sayısının cok olmadığını bizde biiyoruz )
C
ciko1984 ⭐ 19y
ccf kredi kartı dolandırıcılığıdır (credit card fraud sanırım) yani genelde çalıntı kredi kartıyla hesabına yada başkalarına silk yükleyenler yapar, paypaldan silk yüklenirse ve çalınan adam 45 gün içinde anlayıp parasını geri çekerse karakteriniz 100 yıl block yiyebilir o yüzden aman dikkat, (bunu yapanlarıda kınıyorum bir oyun için kimbilir kimleri zor duruma sokuyorlar şerefsizler >( )
A
Absence OP ⭐ 19y
ccf kredi kartı dolandırıcılığıdır (credit card fraud sanırım) yani genelde çalıntı kredi kartıyla hesabına yada başkalarına silk yükleyenler yapar, paypaldan silk yüklenirse ve çalınan adam 45 gün içinde anlayıp parasını geri çekerse karakteriniz 100 yıl block yiyebilir o yüzden aman dikkat, (bunu yapanlarıda kınıyorum bir oyun için kimbilir kimleri zor duruma sokuyorlar şerefsizler >( )

saolasın
J
Credit card fake olarak biliyorum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: