Arkadaşlar hunter ve tieflerden bir ricam olacak bakın çar kasıyoruz sp ihtiyacımız oluyor anlamsız bi şekilde hunterler ve tief ler basılıoyor ve sp kasma işimiz zaman alıyor yazık günah zamanımız boşa gidiyor bu işe bir son vermek gerekmiyormu herkes sp sini kassa güzel güzel işine baksa NEDERSİNİZ. SAKIN BANA DEMEYİN CAVEDEKİ GÖREVLERDEN BİRİDE KARŞI MESLEĞİ KESMEKDİR DİYE O GÖREVİ GEÇ AÇ Bİ KARŞI MESLEK ÇARI ONU KES 👴
cavede sp kasmak küçük bir ayrıntıdan ibaret
· 18 Yanıt · 4.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Fikire bak fikire, oyunu zevkiyle oynamak istiyoruz, snn gibi mal fikirlerinle değil.
''SAKIN BANA DEMEYİN CAVEDEKİ GÖREVLERDEN BİRİDE KARŞI MESLEĞİ KESMEKDİR DİYE O GÖREVİ GEÇ AÇ Bİ KARŞI MESLEK ÇARI ONU KES'' ''
Ayrıca silkroad oynayan herkes bu forumda değilki neden bu fikrini buraya yansıtıyorsun anlamadım.
''SAKIN BANA DEMEYİN CAVEDEKİ GÖREVLERDEN BİRİDE KARŞI MESLEĞİ KESMEKDİR DİYE O GÖREVİ GEÇ AÇ Bİ KARŞI MESLEK ÇARI ONU KES'' ''
Ayrıca silkroad oynayan herkes bu forumda değilki neden bu fikrini buraya yansıtıyorsun anlamadım.
sp bi yana cavede isis ve anabuse girebilmek icin puanın yuksek olması lazım onun icin saldırıyolar bizim serverde oyle
bu işin çözümü şu anda yok çözümü olsa zaten herkez go cave sp kasmaya oo ne ala 😄 ™
bu işin çözümü şu anda yok çözümü olsa zaten herkez go cave sp kasmaya oo ne ala 😄 ™
işte en gıcık oldduğum durumda neden benim charı kesiyon diye karşı meslketekilere globalle sövenlerdir
Arkadaşım oyunun amacı ne neden oynuyorsun o zaman bu oyunu ?
Arkadaşım oyunun amacı ne neden oynuyorsun o zaman bu oyunu ?
Fikire bak fikire, oyunu zevkiyle oynamak istiyoruz, snn gibi mal fikirlerinle değil.
ÖNCE KARŞINDAKİNE NASIL BİR İFADEDE BULUNACANI ÖĞREN BAŞKASINA SAYGISIZLIK YAPARAK BAŞLAMA CÜMLELERİNE (MAL ) DİYREK AHLAKSIZ OLAN LAR VAR TABİ SENİN GİBİ O YÜZDEN ZATEN CAVE KARIŞIK
Yok Öyle ben saldım beni carı kesmeyın? Salma kardesım , gıt pt ıle kas spnı bızene. Sen afk bota sal cavede gel keyfım gel oldu başüstüne
bir noktada haklı arkadaş.
hangi noktaymış ❓
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
Walla bi geldim eve bi baktım benim wizardı 15 kere kesmişler bot otomatik olarak ayardan durmuş.Tuttum 114 rougeme taktım hunterligi 350 kişi mi ne kestim.Benim kafamın tasını attırmayacklar keserlerse benim wizardımı alayına giderim arkadaş...Sonuçta herkezin zevki o admlarda bot kesmeyi seviyolarsa bende benim wizime dalınınca alayını kesmeyi seviyom 2,8m sp olmuş hedef 5m adamlar benim charımı kesecekler he...1 tane tihf kalmıyo ayakta ben gidince thif bölgesine 😊
L
LegendLess
⭐ 18y
Walla bi geldim eve bi baktım benim wizardı 15 kere kesmişler bot otomatik olarak ayardan durmuş.Tuttum 114 rougeme taktım hunterligi 350 kişi mi ne kestim.Benim kafamın tasını attırmayacklar keserlerse benim wizardımı alayına giderim arkadaş...Sonuçta herkezin zevki o admlarda bot kesmeyi seviyolarsa bende benim wizime dalınınca alayını kesmeyi seviyom 2,8m sp olmuş hedef 5m adamlar benim charımı kesecekler he...1 tane tihf kalmıyo ayakta ben gidince thif bölgesine :)
Adam ne diyor sen ne diyorsn reklamını yapıyorsn sen :S sick1
ne güzel 😊 sp siz level kasanlar cavede bot ile sp kasamıyor. jmax cave de botun önüne geçmiş gibi birşey 😄
Tabi arkadaşım,sen başla kasmaya 1000 tane nova düşürüp 1 milyar sp kasınca söyle.Ararım joymaxı açar job savaşlarını
benim kendi partym var kastım sp mi kurtuldum çok sıkıcı bi durum sp kasmak 😊
Walla bi geldim eve bi baktım benim wizardı 15 kere kesmişler bot otomatik olarak ayardan durmuş.Tuttum 114 rougeme taktım hunterligi 350 kişi mi ne kestim.Benim kafamın tasını attırmayacklar keserlerse benim wizardımı alayına giderim arkadaş...Sonuçta herkezin zevki o admlarda bot kesmeyi seviyolarsa bende benim wizime dalınınca alayını kesmeyi seviyom 2,8m sp olmuş hedef 5m adamlar benim charımı kesecekler he...1 tane tihf kalmıyo ayakta ben gidince thif bölgesine :)
helal reiz 🤘
hangi noktaymış ❓
NEDERSİNİZ[.]
😈 😈 😈 😈 😈

L
Live2KiLLL
⭐ 15y
helal reiz 🤘
Büyüksün reiz 🙏
L
LethaLKiss
⭐ 16y
bugüne kadar hep kalksın bot biz goldbotta istemiyorz normal botta istemiyorz herkez emeğiyle kassın.. job savaşları geri gelsn kervan cekelm cart-curt sölednz durdunz... adamlar çok gzel harika bi sistemle oturtmuşlar herşeyi rayına smdide karısmaın diosnz.. ne anlamı - zevki kaldıki oynn..
Arkadaşlar hunter ve tieflerden bir ricam olacak bakın çar kasıyoruz sp ihtiyacımız oluyor anlamsız bi şekilde hunterler ve tief ler basılıoyor ve sp kasma işimiz zaman alıyor yazık günah zamanımız boşa gidiyor bu işe bir son vermek gerekmiyormu herkes sp sini kassa güzel güzel işine baksa NEDERSİNİZ. SAKIN BANA DEMEYİN CAVEDEKİ GÖREVLERDEN BİRİDE KARŞI MESLEĞİ KESMEKDİR DİYE O GÖREVİ GEÇ AÇ Bİ KARŞI MESLEK ÇARI ONU KES 👴
oyunu bırak kardeş benim tavsiyem budur
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap