cavede kac lvl monsterslar war kac lvlde cave e girmeme lazim ve hangi mosnteri kesmem laziim hic birini bilmiorum yardim bekliorum
cave ne zaman girmeliyim
· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
...
A
altanyunus
⭐ 19y
50 lvlden aşağı giremezsin zaten ama 50 lvlde gezmeye girersin gibi geliyor en son canavar 70 lvl sonra ver elini açık hava 😊 bunalıo insa cavede kasa kasa ama en iyi kaıslan yerde cave
61 de cave gorevleri baslar 61 e kadar yetilerde 61 den sonra cavede kasabilirsin Wink
tessekkurler yardimlariniz icin
...
int 58+ dan sonrada girebilir itemleri iyi ise
Blue Görsellere Logomuzu eklermisin extrabeer

-Resim Silinmiş.
iyi forumlar extraokk

-Resim Silinmiş.
iyi forumlar extraokk
...
caveye en az 50 de girersin ama gezinti maksatlı canavarlara dalma yatarsın en az 55 gibi git ben ole yapıyodum 56 olunca gelsim meteorlar
Blue Görsellere Logomuzu eklermisin extrabeer
-Resim Silinmiş.
iyi forumlar extraokk
züpper extraokk
caveye en az 50 de girersin ama gezinti maksatlı canavarlara dalma yatarsın en az 55 gibi git ben ole yapıyodum 56 olunca gelsim meteorlar
Bi intçi oraya 63 den önce giremez. Canavarlar başına toplanır yatar,orda kasılamassın ex düşersin hele bi de botsa hiç şansın yok Mr. Green
Bi intçi oraya 63 den önce giremez. Canavarlar başına toplanır yatar,orda kasılamassın ex düşersin hele bi de botsa hiç şansın yok Mr. Green
benim intciyle ben 64 olmadan girmem Mr. Green yani yeni silahlardan önce Twisted Evil
benim intciyle ben 64 olmadan girmem Mr. Green yani yeni silahlardan önce Twisted Evil
+1 Twisted Evil
Oraya ennn once hybird giro.Benim arkım 59 lwlda girdi 5-1 hybird sword shield
bn glavier 58 den önce asla 64 de de hep ordaym en garantisi 64 de yeni silahla we adam gibi kıyafetlerle
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
50 lvl da caveye girebiliyorsun ama yatarsın Twisted Evil 50 de sen en iyisi 60 da gir orda kas extraokk
cave ye 59 lwl in %50sinden sonra girmelisin yeti görevinin 2 sini yapsan yeter ordaki canavarları keserken görevden alıcagın ex ın aynısını alırsın extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap