C CherryBrandy OP ⭐ 18y 15 yil once (düzenlendi) #1 http://www.youtube.com/watch?v=zBA35QQoUeYAklıma geldi. Paylaşayım dedim belki görmeyen arkadaşlarımız vardır izledikçe gülesim geliyor 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 15 yil once #2 😱Napıyor hacım bunlar ne içirdiniz 😆 😜 [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MainMagic ⭐ 18y 15 yil once #3 🎅 🎅 Apachilere bak yaaa 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mavi Duman ⭐ 16y 15 yil once #4 apaçı sıtayla TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xcorelli ⭐ 18y 15 yil once #5 izmir/Buca 3 4 tane arkadasim var icinde bunlar her dugunde boyle asker gidisinde boyle.:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #6 Kendilerinden geçmiş yaw zuhaha 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fahmlugat ⭐ 18y 15 yil once #7 🎅 🎅 Apachilere bak yaaa 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme ⭐ 19y 15 yil once #8 O siyah üstlü şapkalıya çok gülüyorum ya. Fena kopuyor ama 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Whisk ⭐ 16y 15 yil once #9 makara: 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 15 yil once #10 Apachi sürüsü 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Belarj ⭐ 17y 15 yil once #11 Apache Mahalle 😜 [F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk'' TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WildKing ⭐ 19y 15 yil once #12 xkopkopx TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KatilBamya ⭐ 16y 15 yil once #13 Hatırlatmayın su adamları savundum dünya küfür yedim milletten makara: summer3: summer6: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M metasoldier ⭐ 18y 15 yil once #14 apaçi hikaye direk mapaçiye bağlamış hacılar yaw 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Minotoche ⭐ 17y 15 yil once #15 izmirde olanlar böyle düğünlere alışıktır bence 😜ps içlerinde abilerim var 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil