L LordDamn OP ⭐ 16y 15 yil once #1 Son Gaz Devam Nwo 5 LwL Olunca Yerim Hazır summer2: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J Judas ⭐ 19y 15 yil once #2 hadi hayırlısı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 15 yil once #3 Nice levellere TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EliteTurk ⭐ 18y 15 yil once #4 Tebrikler NoWayOut a geç dude. 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 15 yil once #5 kolay gelsin hacım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #6 Hadi bize yaklaşman dileğiyle teb. 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fluence ⭐ 16y 15 yil once #7 kolay gelsin çok zevkli olucak ilerki günler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #8 başarılar... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NiNCaSu ⭐ 19y 15 yil once #9 hakan? senmısın yoksa Khan falan? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Afgan ⭐ 17y 15 yil once #10 başarılar...Abi mayada mısın sen artık summer3: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KhanReis ⭐ 16y 15 yil once #11 beyler pc de virüs çıktı herşey sildim guildden attırdım kendimi çarşamba günü inşallah tekrar gelecem guilde ben lorddamn :/ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil