Icerige atla
Extraloob

casper notebook aldım.

· 17 Yanıt · 2.2K görüntüleme
E
efe.35 OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

not: 1550 + turkcell 4 gb vınn bimeks ten aldım banada güzel geldı ürün + 8 saat pil süresi wireless display t + dokunmatik kısayolları.

bu özelliklerde bi laptopum var 2 gb ekran kartı var 1 gb normal 1 gb nvıdıa optımus var. sizce iyi sro oynatır mı ?
17 Yanıt
C
Cee'd ⭐ 15y
tek charda sorunsuz oynarsın çoklu charda işlemcın yetersız kalacaktır.
işte bu yuzden casper ı sevmıyorum bileşen optimizasyonunu hıc bı zaman ıyı koymuyo adam 6 gb ram koyuyo gidip i5 560 koymak yerıne i5 2410m koyuyo ne dıyım kı o ram ı nasıl kullanıcak gercekten cok merak edıyorum ekran kartı desen oyle. neyse hayırlı olsun gule gule kullan
F
frityus ⭐ 17y
1-2 tane silkroad açarsın
E
efe.35 OP ⭐ 18y
bence pc çok güzel ısınma sorunu kesınlıkle yok sabahtan beri kucağımda en ufak bile ne ses çıkarıyor ne de ısınıyor 😊
E
efe.35 OP ⭐ 18y
bence rahat 4 char açar 5. de zorlamaya başlar gibime geliyo 😊
S
SirGLooMy ⭐ 15y
rahat bir 8 10 tane char açarsın bu sistemle ama casper pcde sıkıntılar çıkabilir pek performans veremiyor bazı modelleri
E
efe.35 OP ⭐ 18y
arkadaşlar sıkıntılar diyince benı korkutuyosunuz yaa ne gibi bi sıkıntı çıkar ? 😞
S
SirGLooMy ⭐ 15y
arkadaşlar sıkıntılar diyince benı korkutuyosunuz yaa ne gibi bi sıkıntı çıkar ? :(

casperın ürettiği yeni nesil işlemcilere sahip notebooklarda fabrika hataları cok cıkıyor ve ısınma problemi çok fazla
E
efe.35 OP ⭐ 18y
ısınma problemi olduğundan emin misin şuan bilgisayar kucağımda en ufak ısınma bile yok ?
L
Leet1 ⭐ 19y
Casper iyidir, içini ferah tut. Karakter sayısı bakımındanda tahminen 7-8 e kadar yolu var :p

Hayırlı olsun
S
SirGLooMy ⭐ 15y
hepsinde çıkıyor demiyorum zaten bir süre kullanıp testini yaparsın
L
Lagroad ⭐ 19y
millet kafayı yemiş 1 tane açar oynarsın diyorlar benim ATİ 9550 256 Ekran kartı, 2.26 Ghz işlemci, 1 Gb ram var ve minimize programları ile rahat 4 tane char açıyorum adam bu bilgisayarda rahat 7-8 Tane açar 😉
_
Oha 2 tane char rahat acarsın diyolar bakın işinize 😄 6-7 cok cok rahat acar.
S
sagopa-ksk ⭐ 18y
İşlemci i5 ve 6gb ram sanmıyorum 2.çarda başlasın ağlamaya.

Benim bi arkide var i5 işlemcili pc ve ram i 4 gb 2. charda arkadasın hic aglayacagını zannetmiyorum.Pc'nde güzel açarsın 7-8 seni ne zorlar ne de sıkıntıya sokar ama dizüstü pc'lerin tek bir sorunu var ısı problemi.Bütün parçaları bir araya sıkıştırıyolar.Zaten soğutmaya yer yok.2 boru geçiyo.Bi tane de küçük fan bitti 😄 İlk aldıgında ısı problemi yaşamazsın ama kullandıkça ısı problemi ortaya çıkacaktır.Bu dizüstü pc lerin kaderi.Keşke masaüstü pc alsaydın.
V
volkanka ⭐ 17y
arkadaşlar sıkıntılar diyince benı korkutuyosunuz yaa ne gibi bi sıkıntı çıkar ? :(

casperın ürettiği yeni nesil işlemcilere sahip notebooklarda fabrika hataları cok cıkıyor ve ısınma problemi çok fazla

kaç tane aldın da bu kadar emin konuşabiliyorsun ?
V
volkanka ⭐ 17y
tek charda sorunsuz oynarsın çoklu charda işlemcın yetersız kalacaktır.
işte bu yuzden casper ı sevmıyorum bileşen optimizasyonunu hıc bı zaman ıyı koymuyo adam 6 gb ram koyuyo gidip i5 560 koymak yerıne i5 2410m koyuyo ne dıyım kı o ram ı nasıl kullanıcak gercekten cok merak edıyorum ekran kartı desen oyle. neyse hayırlı olsun gule gule kullan

i5 560 la i5 2410 de nasıl olur da 560 ı ön plana çıkarabiliyorsunuz?

2410 yeni nesil teknolojiyi kullanıyor. Bencmarklist e bakarsanız göreceksiniz. 6gb ı 2410 da rahat kullanır. Ekran kartı modeli için diyeceğim bir şey yok. çünkü daha hangi model olduğunu bile söylememiş...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: