- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
İçeri Giremeyenler İçin Koydum Benim Char Kötü Oldğu İçin Hep Yattım Mr. Green
Capture the Flag
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
O char ne Öyle Shocked Hp Mp eşit Nerdeyse Sat sen hemen o Char ı Twisted Evil
katılıyorum. Hemen elden çıkartmaya bak
O char ne Öyle Shocked Hp Mp eşit Nerdeyse Sat sen hemen o Char ı Twisted Evil
yanlış görmüşün mp 1000 daha fazla Laughing harbi kaça kaç o char
char bence berbat :d
Evet Arkadaş Berbat Etti Charı Onu Satıcam Str Glavie Açıcam Twisted Evil
abicim nasıl bir builddir bu ya Very Happy
Bende Saturndeyim Nickim Anoras
bu arada bende şöle bi taktik geliştirdim xbowum bayrağı alıyorum kenara geçiyorum kayboluyorum bayrak düşünce gene alıyorum event bitene kadar bu şekilde yapıyorum son 10 saniye kala gidip bayrağı takıyorum biz kazanıyoruz
senin yazdıgını görmeden önce 2kere yaptm bu taktigi =)
Golden_Eagle die bi herif war çekmiş kenara flagla fantazi yapıo affedermiyim Destealth bastm çıkardm adamı girdigi delikten biz kazandık Very Happy
o arkada bi lalala var o benim cok yakın arkadasım dio cok kötü bi guruptuk kaybettik Mr. Green Mr. Green
A
AkaN-TurkeR
⭐ 18y
Satma sakın çarı.. BAK ARTIK Full int git 80 e kadar !! Skilleri 0 la , weapon skillerinden heuksal a ver... spear kullan... okadar güçlü olmazsın fakat str leri rahat alırsın ama nukerleride kesersinde onlarda seni keser... Çar igrenç çünkü BOW... hybrit spear yap...
Yok Ya Str Glavie Açıcam Onu Bırakıcam
Satma sakın çarı.. BAK ARTIK Full int git 80 e kadar !! Skilleri 0 la , weapon skillerinden heuksal a ver... spear kullan... okadar güçlü olmazsın fakat str leri rahat alırsın ama nukerleride kesersinde onlarda seni keser... Çar igrenç çünkü BOW... hybrit spear yap...
Mr. Green
A
AkaN-TurkeR
⭐ 18y
Mr. Green
60 çar satsada para etmez ki.. 80 yapsın benden garanti o çar suan full int giderse ilerde ( 80 e kadar full int ) çok süper bir çar olur... hybrit int spear.. 12,13k dan fazla hp si olur... ve eline +9 spear felan alırsa pvp de nuke bile atar ( üst bas ful int5 yaparsa )
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap