Yeni Gelicek Olan Event
Capture the Flag
9D ile Gelebilir bir video daha war Silkroad Online Carnaval
Carnaval Video
Silkroad Online Event "Capture the Flag!" Video
· 22 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
awww çok güzel video hemen sabit konuya ekleyim extraokk
Guzelmiş extraokk
G
gfbaykut19
⭐ 19y
çok saol güzel videolar headbang2ft9 headbang2ft9
yerinin yanlıs oldugunu degilde güzel oldugunu sölemen beni şaşırttı detective Idea
yerinin yanlıs oldugunu degilde güzel oldugunu sölemen beni şaşırttı detective Idea
Bu aralar ne zaman mesajını görsem mod. larımızı eleştiriyorsun bundan öncede bir glob. modumuza neden sabit konu olmadığını sormuştun. Burada modlarda insan ve görmemiş olabiliriz Ki video uzaktanda olsa eventle ilgili bilgi içerdiğinden updatele ilgili lütfen biraz daha dikkatli ol bu konuda. ki yanlışlık olduğunu düşünüyosan ihbar et butonunu kullanabilirsin mucX
Bu aralar ne zaman mesajını görsem mod. larımızı eleştiriyorsun bundan öncede bir glob. modumuza neden sabit konu olmadığını sormuştun. Burada modlarda insan ve görmemiş olabiliriz Ki video uzaktanda olsa eventle ilgili bilgi içerdiğinden updatele ilgili lütfen biraz daha dikkatli ol bu konuda. ki yanlışlık olduğunu düşünüyosan ihbar et butonunu kullanabilirsin mucX
eleştiri degil uyarı ! Exclamation
burda senide glob mod'u da adminide uyarmaya hakkı var...diger konudada sabit olması gerekir dedim oldu gördügün gibi
Takma sen beni imzamdada yazdıgım gibiyim k.bakma SivRiDiL
siz beni takmayın zaten d.mod da olamadım sinirliyim Mr. Green yapar yorumumu giderim leynnnnnnnn detective Twisted Evil Mr. Green
A
Alyx Vance
⭐ 18y
Özürlümüsün?
Oynayanların Update Hakkında Bir Fikir , Bilgi Sahibi Olması İçin Koyulmuş Yeri Burası Zaten...
ps: Alyx Vance 1 Uyarı Aldın...
Oynayanların Update Hakkında Bir Fikir , Bilgi Sahibi Olması İçin Koyulmuş Yeri Burası Zaten...
ps: Alyx Vance 1 Uyarı Aldın...
tmm
bak bu hoşuma gitti santam
A
Alyx Vance
⭐ 18y
Ugurcum ömde halledicez bu işi Very Happy
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
Özürlümüsün?
Sakin beyler..
Burası Bir Forum Onun için Herkez Birbirine Saygılı davranmak zorunda Bir daha olmasın.. Exclamation
Özürlümüsün?
Bu dedigini belriten bisey yapsa anlıycam,ki yine kullanmazsın.Adamlar küçük bir tartısı ordan uçtun lafa.
konu nerden nereye gelmis yaw birakalim tartismayi guzel videolar var izleyelim bilgilenelim event başladımı Shocked höö diye kalmasın kimse perde
Güzel video extraokk
G
gokhan2413
⭐ 19y
ayrica arkadaslar verildi mi bilmiyorum ama karsiniza cikacak yaratigin lvli asagidaki gibi olacak
Arena Level Range Monster Level Restricted Minimal Number
A 20~35Lv Average 25Lv 2 : 2
B 36~50Lv Average 45Lv 2 : 2
C 51~65Lv Average 60Lv 4 : 4
D 66~80Lv Average 75Lv 4 : 4
Arena Level Range Monster Level Restricted Minimal Number
A 20~35Lv Average 25Lv 2 : 2
B 36~50Lv Average 45Lv 2 : 2
C 51~65Lv Average 60Lv 4 : 4
D 66~80Lv Average 75Lv 4 : 4
video açılmıyoki Very Happy
LinkLeR qiTmis :S