Icerige atla
Extraloob

Captain Ivy GM mi

· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme
18 Yanıt
S
sw1ss ⭐ 19y
t-bot dada pembe yazıyo

t-bot Gm mi Twisted Evil Twisted Evil
P
Pennywise ⭐ 19y

t-bot dada pembe yazıyo

Mr. Green
P
ParduS_ ⭐ 19y
ıvy GM MM deil.
zannımca yanına gidince belirli bi scripti var ve aynı şeyleri yazıyor...extraokk
A
Akuji ⭐ 19y
o yaratıkların europa tarafında gördüm ben düşük lvl yaratık olan yerlerde vuruş gücü az ama canı çok olan yaratıklarda oluo o işaretGM ile bi alakası yok yaniparty yaratıklarına benziolar ama party le bi alakaları yok
he o nu adamlar çıkartıo captan iwy quest die bi görev var ondan çıkartılıo. uniqe deildir ordaki ben daha görmedim ıvy nin uniqe olarak çıktığını.
T
Tengrİ ⭐ 19y
hee evt GM bende geçerken öle durdurdu dediki bot kullanıyomuşsun fln yoo dedim hadi hadi dedi damarıma bastı 2 tane giydirdim yerde sonra aynen topuk Very Happy Mr. Green Mr. Green
furious
furious ⭐ 19y
yaw bu ıyw güçlü bi canavarmı ben 58 de buu tek başıma öldürmeye çalışsamben yatırırmı
W
WildKing ⭐ 19y

yaw bu ıyw güçlü bi canavarmı ben 58 de buu tek başıma öldürmeye çalışsamben yatırırmı
pff wallaha yatırabılır hatta tek cakabılır . canawar 30 lvl 40 lvl adamda kesıo
N
nuk3r ⭐ 19y

hee evt GM bende geçerken öle durdurdu dediki bot kullanıyomuşsun fln yoo dedim hadi hadi dedi damarıma bastı 2 tane giydirdim yerde sonra aynen topuk Very Happy Mr. Green Mr. Green

ahahaahaushauh Mr. Green
B
bobby_ ⭐ 19y
görevde kserken cerberus ve ivy konuşur. kahvekeyfi hatta istemesen bile sende konuşursun.
X
XEM ⭐ 19y

t-bot dada pembe yazıyo

hahahahahahah Twisted Evil
T
Bu Görew Nerden Alıyınooo !!!!!! kahvekeyfi
T
Ben de Yapmak İstiyorum Wink
U
ucube ⭐ 19y
çok sağlık var yaw 56 da daldım uruchiden daha uzun sürdü ölmesi gerçi uruchiyi tek başına kesmiyosun Laughing
M
muratko193 ⭐ 19y
Madem Konusuyo Sohbet Etseydiniz Bari Bi Eksiği Felan Varmıymış Laughing Mr. Green
I

t-bot dada pembe yazıyo

santam santam

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: