sonunda 20 tane berserk scroll kazaniorsunuz. biraz ugrasmali bi gorev ama ben sıkılmadim. buyrun ss ler
-Resim Silinmiş.
Shot at 2007-08-18
Captain Ivy
· 15 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
yok yazmio gorev oldugu icin. cıktıgı zaman ismi yazanlari oldurunce de senin ismin yazio.
eger gorevin nasil yapildigini merak eden varsa yollayabilirim
bennnn nerden alınıyo ve nası yapılıyo anlatrmısın
_
___CrAzY___
⭐ 19y
yaw bu görev inereden alacaass ala ala merak ettim heaa Cool Shocked Shocked
hehe bende yaptım bu örevi çok ugraştırıyo ama olsun.Ivy ninde hp cok mübarek isy Very Happy
Alın bunlarda benden
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
görevi nerden alıyoz biri söleyebilrimi lütfen ??????????????
viewtopic.php?f=11&t=16214&hilit=Captain+Ivy
gorevin aciklamasini burdan okuyabilirsiniz
gorevin aciklamasini burdan okuyabilirsiniz
tşkkrlerrrrrrrrrrr
I
indiana0025
⭐ 19y
ARKADAŞLAR BU GÖREVİ NERDEN ALCAS VE BU KESİLEN LVY HER ZAMAN ÇIKIYOMU LÜTFEN ACİL CEVAP PLZ
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
65 lwl biri kesebilrmi Confused kesemez heralde 77 adam yatmış Shocked biri bilgi werebilrmi
ARKADAŞLAR BU GÖREVİ NERDEN ALCAS VE BU KESİLEN LVY HER ZAMAN ÇIKIYOMU LÜTFEN ACİL CEVAP PLZ
yukarda arkadşaımız link vermiş görevi nereden alacağına dair...linki kontrol et tek tek açıklaması var orada yazılanları uygularsan her zaman çıkar. unique değil çünkü bu bir görev.
65 lwl biri kesebilrmi Confused kesemez heralde 77 adam yatmış Shocked biri bilgi werebilrmi
40+ herkes kesebilir 77 lvl adam yatmamış ivy nin yatır batır olayı var bladeciler gibi gerçi batır yok ama yatırabiliyor sonra kalkıyorsun ben 72 lvl im bana max 30 vuruyor zaten ivy 30 un yaratığı.65 lvl hayli hayli keser.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap