hayırlı olsun hacım,bir captain için gez gez bitmiyor yahu 😄
Captain >>> extraloob >>> GAIA LvL 95
· 108 Replies · 8.4K views 0 reading · Page 3 / 6
Replies
abi hayırlı olsun'da şu benim charın işini halletsek 😜
admin Tbrkler
Bilenlere küçük bir sorum olacak cevaplarsanız cok sevırım ben Niya olayını yapamadım da :S
çıkacak olan spırıt resimdeki Gibi flutter mi olacak yoksa sadece spirit mi
Bilenlere küçük bir sorum olacak cevaplarsanız cok sevırım ben Niya olayını yapamadım da :S
çıkacak olan spırıt resimdeki Gibi flutter mi olacak yoksa sadece spirit mi
Aynen öyle yapdım :S
Bir soru daha görew yapılırken iptal edilirse tekrar yapılabılıyormu en baştan ?
Bir soru daha görew yapılırken iptal edilirse tekrar yapılabılıyormu en baştan ?
H.olsun.
hayırlı olsun
Hayırlı olsun.
Tebrikler general olarakta görürüz inşallah ^^
çok teşekkürler canlarım hepsi zamanla olacak 1 ğustos sabahı bu adam lvl 100 general baronet ne varsa full farmed hepsini olmuş olacak ^^
charının canı çok az kırmamı char bide pre plus war
charının canı çok az kırmamı char bide pre plus war
ne kadar acemi bir oyuncusun sen ama ben genede açıklayayım.
1) charda pre plus yok.
2) charda item yok.
3) charda devil spirit yok.
4) yukarıda ki 3 maddeyi alırsam charda 38k HP oluyor.
Ps : charda sadece silver ticket var.
Hayırlı olsun
Hocam charın kırma mı safkan mı? kıvırma soruya cevap ver 😈 😁charının canı çok az kırmamı char bide pre plus war
ne kadar acemi bir oyuncusun sen ama ben genede açıklayayım.
1) charda pre plus yok.
2) charda item yok.
3) charda devil spirit yok.
4) yukarıda ki 3 maddeyi alırsam charda 38k HP oluyor.
Ps : charda sadece silver ticket var.
geçen batu ve hatunu gelmişti tv'de bir program izliyorduk aynen şunu dedi spiker ; " ukraynalı makedon kırması " sunduğu kişi de bebek gibi bir hatundu puahahhaaa
charım safkan full str verilmiştir bir int basılmamıştır ^^
charım safkan full str verilmiştir bir int basılmamıştır ^^
nekadar anlamı Factory Company United Kingdom The God bu olsada grand name hiç güzel deil...
nekadar anlamı Factory Company United Kingdom The God bu olsada grand name hiç güzel deil...sırf bunu söylemek için yeni hesap mı açtın archer96? 😕
Tebrikler...
Yakışır xD
Çok yakışmışta okan abi neden windless spear skilini kullanmıyorsun bence glaiverdaki en önemli skillerden birisi.
Çok yakışmışta okan abi neden windless spear skilini kullanmıyorsun bence glaiverdaki en önemli skillerden birisi.
el yakma cold belki cold ile yeteri kadr yavaşlattığını kanısındadır veya kasarken kullandığı skillerdir sonuçta 76 skill i crit vurmatıkça diğer skillere göre az vuran bir skill 🙄
Log in to write a reply.
Log In