Okul yaklaşıyor internetten çanta alıcam önerileriniz varsa yazarsanız çok mutlu olucam 😎
Çanta önerileriniz...
· 33 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
İnternetten çanta he, garip. ^^ Adidas öneririm, model sana kalmış.
Alma bence elinde taşı en güzeli paran cebınde kalsın 😊
biraz garibime gitti ama 🎅
ben de alacaktım bir tane. öneriler varsa değerlendirelim 😊
ben de alacaktım bir tane. öneriler varsa değerlendirelim 😊
adidas ftw. ^^
Nike F50'nin güzel sade çantaları var.
Alma bence elinde taşı en güzeli paran cebınde kalsın :)
daha havalı oluyo elinde taşımak xP
ps:hayvan gibi yükleneceksen tabi ayrı mesele 😁
F50 adidas'tı yanlış hatırlamıyorsam. 🙄
F50 adidas'tı yanlış hatırlamıyorsam. 🙄
Ben aldığım zamanlar Nike'dı 😆 Adidas olmuş 😜
G
GetInDatAss
⭐ 18y
Komik bi soru olmuş altı üstü çanta sonuçta ^^
Niye komik olsun ki çanta önerisi istiyor işte ne var bunda ^^

lol 😜
Ps: Çanta için adidas veya nike iyi olur bende var bi tane nike yıllardır kullanırım karizması da ayrı olay. 😜 🎅
G
GetInDatAss
⭐ 18y
Çanta önerisi diye bişey olamaz ya 😈 .Real den biri sana çanta alıcam bi marka önerirmisin dediğin de bi git lan mangyang mısın demezmisin ?
Hem ayrıca zevkler ve renkler kişiye göre değişir ben bi çanta öneririm sen beğenmessin yani böyle bi soru olamaz yani
Çanta önerisi diye bişey olamaz ya 😈 .Real den biri sana çanta alıcam bi marka önerirmisin dediğin de bi git lan mangyang mısın demezmisin ?
Hem ayrıca zevkler ve renkler kişiye göre değişir ben bi çanta öneririm sen beğenmessin yani böyle bi soru olamaz yani
Zevkler farklı, bu mantıkla hiç kimseye birşey öneremezsin o zaman. Olaya hangi açıdan bakıyorsun anlayamadım ki, çanta niye önerilmesin ?
Bazı durumlarda kişi kendi zevkleriyle karar veremediğinde danışma ihtiyacı hisseder. + real'de biri çanta alıcam önerin var mı dediğinde nike al derim ve bu durum tuhafıma gitmez. 🍿
G
GetInDatAss
⭐ 18y
Kişinin kendine özgüveni diye bişey olur.Her alıcağı şeyi birilerine sorup mu karar vericek.Çanta hem kaç liralık şey Araba alsa veya uzun vadeli bi mülk alsa tamam derim çanta bu.Hem bu soruyu soran yarın ben silgi alıcam önerileriniz diye kou açmazmı
Kişinin kendine özgüveni diye bişey olur.Her alıcağı şeyi birilerine sorup mu karar vericek.Çanta hem kaç liralık şey Araba alsa veya uzun vadeli bi mülk alsa tamam derim çanta bu.Hem bu soruyu soran yarın ben silgi alıcam önerileriniz diye kou açmazmı
Silgi 50 kuruş çanta 50 -150 lira , günlük harçlığın 50 lira sanırım ? Herkes ayda 1 çanta almıyor burda, en az 1 sene kullanacağı birşey için danışmak istemiş ne var bunda ?
Daha fazla uzamasın önerisi olanlar devam edebilirler.
al çanta 😆

Ps: 1 dakika resimler çok büyük çıktı 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap