😢
1 den fazla char açınca ;
Terminating Silkroad client.
Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid.
yazıyor ve 1 pencereyi kapatıyor..
acil yardım 😢 :!!&%&!
Cannot autorestart/autologin, because no login info is known
· 16 Replies · 41K views 0 reading
16 Replies
Bende biraz denedikten sonra çıkıyor sanırım internetten kaynaklanıyor diycem fakat sanmıyorum..
S
splendour07
⭐ 19y
enable restart/relogin/start bot disconnet işaretliyse kaldır arkadşm
bende de öle yapıyordu o uyuz şey üsteki işareti kaldırınca bir daha yapmadı.
bende de öle yapıyordu o uyuz şey üsteki işareti kaldırınca bir daha yapmadı.
enable restart/relogin/start bot disconnet bunu kaldırıncada auto login çalışmaz 😊
enable restart/relogin/start bot disconnet bunu kaldırıncada auto login çalışmaz :)
Peki,o zaman bu hatayi nasil çözecez?
S
splendour07
⭐ 19y
bende oto login ztn çalışmıyor 😄
Bot menüsünde Login kısmında ingilizce bir açıklama var , bilmem gözünüze çarptı mı?
Orda diyor ki " Oyuna tekrar girmek için kendinizin en son girdiğiniz bilgiler alınır.Oyuna 1 defa manuel olarak(yani kendiniz) girmeniz gerekir.Oyuna giriş bilgileriniz herhangi bir çalınma olasılığına karşı bot dosyalarınızın içinde kaydedilmez."
Oyuna girmezseniz id / pw bot menüsü tarafından hafızaya alınmıyor. Premium olmadığı için, tek seferde giremiyoruz bazen.Ara sıra oyuna girerken client sonlanıyor,yani oyunla bağlantımız kesiliyor.Sonuçta bot bizim bilgilerimizi henüz kaydetmediği için tekrar giremiyor. Kendiniz girmeniz gerekiyor.
Orda diyor ki " Oyuna tekrar girmek için kendinizin en son girdiğiniz bilgiler alınır.Oyuna 1 defa manuel olarak(yani kendiniz) girmeniz gerekir.Oyuna giriş bilgileriniz herhangi bir çalınma olasılığına karşı bot dosyalarınızın içinde kaydedilmez."
Oyuna girmezseniz id / pw bot menüsü tarafından hafızaya alınmıyor. Premium olmadığı için, tek seferde giremiyoruz bazen.Ara sıra oyuna girerken client sonlanıyor,yani oyunla bağlantımız kesiliyor.Sonuçta bot bizim bilgilerimizi henüz kaydetmediği için tekrar giremiyor. Kendiniz girmeniz gerekiyor.
Bot menüsünde Login kısmında ingilizce bir açıklama var , bilmem gözünüze çarptı mı?
canımsın hacım yazım dilin mükemmel anlatım bir harika hiç üşenme yok sadece sabır yüklü kardeşim benim mucX 😘 🍺 ❤️
Yıkılmadım ayaktayım.Bot menüsünde Login kısmında ingilizce bir açıklama var , bilmem gözünüze çarptı mı?
canımsın hacım yazım dilin mükemmel anlatım bir harika hiç üşenme yok sadece sabır yüklü kardeşim benim mucX 😘 🍺 ❤️
Bu arada dertlerimle başbaşayım. 😜
Ya da insanlık ölmedi henüz,insanlık ölse bile ben halen buradayım 😎
arkadaş kesinLikLe doğru söyLüyor bende bir ekleme yapmak istiyorum.bana böyle bir hata çıktığında tekrar start client'a basıyorum ve oyun açılıyor.denemekte fayda var .)
Ebizde öyle yapıyoz fakat bazen sürekli çıkıyor :S
aynı sıkıntı bende de var. 2 tane client'ı problemsiz açtım ancak 3. client'ı bir türlü açamıyorum. id ve şifremi elle giriyorum, enter'a basınca oyun windos'a düşüyor.
"enable restart/relogin/start bot disconnet" hem işaretli, hem işaretsiz denedim ama nafile.
not: başlık eski. geçte olsa fark ettim ama problem aynı. yardım lütfen...
"enable restart/relogin/start bot disconnet" hem işaretli, hem işaretsiz denedim ama nafile.
not: başlık eski. geçte olsa fark ettim ama problem aynı. yardım lütfen...
Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid
Aynı Sorun bendede varmı Bot Kullanmadan Girmeyi Denedim Girince Dili Türkce yaptım Id pw yazdım Tıkladım 😊
Gördüğüm şeye bende inanamadım 😊 Hesabım 1hafta blocklanmış bence Sizde Botsuz girip bi bakın botla girince açıklama yazmıyo sadece Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid yazdığı iiçin sorunu anlayamıyoz :)))) 1hafta Molaaaa 😊
Aynı Sorun bendede varmı Bot Kullanmadan Girmeyi Denedim Girince Dili Türkce yaptım Id pw yazdım Tıkladım 😊
Gördüğüm şeye bende inanamadım 😊 Hesabım 1hafta blocklanmış bence Sizde Botsuz girip bi bakın botla girince açıklama yazmıyo sadece Cannot autorestart/autologin, because no login info is known or valid yazdığı iiçin sorunu anlayamıyoz :)))) 1hafta Molaaaa 😊
Autologin: Cannot proceed, because login info is not complete.
Starting of sro_client.exe failed!
Autologin: Preparing for relogin
ßeyler Bu hata Neden Kaynaklanıor ßir ßilgisi Veya Çözümünü ßilen Varmı acaba ?
Starting of sro_client.exe failed!
Autologin: Preparing for relogin
ßeyler Bu hata Neden Kaynaklanıor ßir ßilgisi Veya Çözümünü ßilen Varmı acaba ?
Yıl 2019 bu hatayla karşı karşıyayım ayvayı yedik. Nasıl düzeleceği de daha çözülememiş :/
EXL | SRO | İŞKOLİK
Çözümünü şuraya yazayım da bulunsun ;
Eğer bu hatayı alıyorsanız, oyun klasörünü farklı bir dosyaya yada farklı bir yere kopyalayın. Daha sonra sBot'tan yeni aktarılan klasörü seçin ve botu çalıştırın. Sorununuz çözülmüş olacaktır.
Eğer bu hatayı alıyorsanız, oyun klasörünü farklı bir dosyaya yada farklı bir yere kopyalayın. Daha sonra sBot'tan yeni aktarılan klasörü seçin ve botu çalıştırın. Sorununuz çözülmüş olacaktır.
EXL | SRO | İŞKOLİK
Log in to write a reply.
Log In