arkadaşlar ben ne zamandır hayvana tek tıkla saldırma yöntemini arıyordum ve buldum çok basit
hayvana ctrl+sol tık yapın tek tıkla saldırıo
bunun ne yararı var diorsanız benim çok işime yaradı çünkü hayvana 2 kere tıklayınca bazen hayvana deilde yerede tıklıodum onun için adam hayvana vurup oraya gidiodu buda bana sorun oluodu bu da sorunumu 0 a indirdi
tamammen kendim buldum eğer işinize yararsa.
canavara tek tıkta saldırmak ( calısıyor ) (programsız,skıll
· 23 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
güzel paylaşım hemen deniyorum Twisted Evil
yaw arkadaşım bune allah aşkına zaten bunu silkroad ilk başladığında öğretiyo sen hala bilmiyon mu Twisted Evil Mr. Green
yaw arkadaşım bune allah aşkına zaten bunu silkroad ilk başladığında öğretiyo sen hala bilmiyon mu Twisted Evil Mr. Green
kardeş A tuşuna bas auto attack şeyi var canavara tıkla ona bas hemen dalıyo bu boşuna
ama a tusunu ya skıllerın yerıne koyacaksın ztn parmakların yorulmus bıde onamı basıcaksın ustelık canavara tıklayıp auto atack a tıklıosun bunda canavara bır tıklıon saldırıo nası gereksız ? headbang2ft9
R
RollsRoyce
⭐ 19y
eline saglık bunu oyuna ılk basladıgımda bılıyodum ne saçma bir topic olmus
bence kilit Twisted Evil
bence kilit Twisted Evil
zaten bu blmeyenler ıcın
R
Roland Deschain
⭐ 19y
evet arkadaşlar bende birkaç şey paylaşayım Mr. Green
I tuşuna basınca inventory'niz açılıyor sağ alttaki butona tıklamak zorunda değilsiniz Very Happy ayrıca T tuşuyla da autopot özelliği açılıyor. bilmeyenler için canım Twisted Evil
yahu adam kontrolleri bilmiyorsa oynamasın silkroad'u Evil or Very Mad
edit: bu arada mesaj sayım 31 olmuş bir süre mesaj yazmayacağım Mr. Green Mr. Green
I tuşuna basınca inventory'niz açılıyor sağ alttaki butona tıklamak zorunda değilsiniz Very Happy ayrıca T tuşuyla da autopot özelliği açılıyor. bilmeyenler için canım Twisted Evil
yahu adam kontrolleri bilmiyorsa oynamasın silkroad'u Evil or Very Mad
edit: bu arada mesaj sayım 31 olmuş bir süre mesaj yazmayacağım Mr. Green Mr. Green
emeğe saygı!!!!!
1 lwl den oyuna baslarken Help bölümünde bunu veriyor zaten Mr. Green
ya tmm bilioz diyiin geçin ala ala adamı soyutmayın böle forumdan tmm adam ibişi paylaşmak istemiş sizde işi gırgıra vuruosunuz
azuauyagsdguaısgfasd Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
emege saygı duyan herkese tsk . ancak bu benım ılk mesajlarımdan ne beklıyorsunuz beles tbot koymamımı Evil or Very Mad
Bu forumda sadece sız yoksunuz herkes ıcın düşünün siz biliosunuz die herkes bılcek deil ya.. Bilmeyen birileri vardır mutlaka..:?!!!
teşekkürler yeni başlıyanlar için güzel bir paylaşım extraokk
ben buna gulerım Laughing Laughing Laughing
J
Jason Walker
⭐ 19y
ya tmm bilioz diyiin geçin ala ala adamı soyutmayın böle forumdan tmm adam ibişi paylaşmak istemiş sizde işi gırgıra vuruosunuz
+1
bilsenizde bilmesenizde saygı gösterin arkadaşımız öğrendiği bişeyi sizlerle paylaşma erdemini göstermiş.gırgıra vurulucak birşey yok burada.alaya alıp gülenlere sormak istiyorum acaba onlar bu forumda kimsenin bilmediği neyi paylaşmışlar?
yılın silkroad icadı brave Mr. Green
Ya arkadas bilmeyen vardır die koymus ne istiosunuzzzz
Bu forumda sadece sız yoksunuz herkes ıcın düşünün siz biliosunuz die herkes bılcek deil ya.. Bilmeyen birileri vardır mutlaka..:?!!!
arkadaşa katılıyorum zaten forumas girmelerinin amöacı daha fazla bilgi sahibi olmak siz insanları soğutuyosunuz
bana sahip cıktıgınız ıcın cok tsk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap