Icerige atla
Extraloob

canavara tek tıkta saldırmak ( calısıyor ) (programsız,skıll

· 23 Yanıt · 2.0K görüntüleme
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y
arkadaşlar ben ne zamandır hayvana tek tıkla saldırma yöntemini arıyordum ve buldum çok basit

hayvana ctrl+sol tık yapın tek tıkla saldırıo

bunun ne yararı var diorsanız benim çok işime yaradı çünkü hayvana 2 kere tıklayınca bazen hayvana deilde yerede tıklıodum onun için adam hayvana vurup oraya gidiodu buda bana sorun oluodu bu da sorunumu 0 a indirdi

tamammen kendim buldum eğer işinize yararsa.
23 Yanıt
3
3nToX ⭐ 19y
güzel paylaşım hemen deniyorum Twisted Evil

yaw arkadaşım bune allah aşkına zaten bunu silkroad ilk başladığında öğretiyo sen hala bilmiyon mu Twisted Evil Mr. Green
L
Lagroad ⭐ 19y
kardeş A tuşuna bas auto attack şeyi var canavara tıkla ona bas hemen dalıyo bu boşuna
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y
ama a tusunu ya skıllerın yerıne koyacaksın ztn parmakların yorulmus bıde onamı basıcaksın ustelık canavara tıklayıp auto atack a tıklıosun bunda canavara bır tıklıon saldırıo nası gereksız ? headbang2ft9
R
RollsRoyce ⭐ 19y
eline saglık bunu oyuna ılk basladıgımda bılıyodum ne saçma bir topic olmus
bence kilit Twisted Evil
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y
zaten bu blmeyenler ıcın
R
evet arkadaşlar bende birkaç şey paylaşayım Mr. Green
I tuşuna basınca inventory'niz açılıyor sağ alttaki butona tıklamak zorunda değilsiniz Very Happy ayrıca T tuşuyla da autopot özelliği açılıyor. bilmeyenler için canım Twisted Evil

yahu adam kontrolleri bilmiyorsa oynamasın silkroad'u Evil or Very Mad

edit: bu arada mesaj sayım 31 olmuş bir süre mesaj yazmayacağım Mr. Green Mr. Green
P
Presence ⭐ 19y
emeğe saygı!!!!!
|
|O²| ⭐ 19y
1 lwl den oyuna baslarken Help bölümünde bunu veriyor zaten Mr. Green
P
Presence ⭐ 19y
ya tmm bilioz diyiin geçin ala ala adamı soyutmayın böle forumdan tmm adam ibişi paylaşmak istemiş sizde işi gırgıra vuruosunuz
M
mel1h___ ⭐ 19y
azuauyagsdguaısgfasd Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y
emege saygı duyan herkese tsk . ancak bu benım ılk mesajlarımdan ne beklıyorsunuz beles tbot koymamımı Evil or Very Mad
D
dR.NooB ⭐ 19y
Bu forumda sadece sız yoksunuz herkes ıcın düşünün siz biliosunuz die herkes bılcek deil ya.. Bilmeyen birileri vardır mutlaka..:?!!!
E
Exqusei ⭐ 19y
teşekkürler yeni başlıyanlar için güzel bir paylaşım extraokk
J
jofilp ⭐ 19y
ben buna gulerım Laughing Laughing Laughing
J

ya tmm bilioz diyiin geçin ala ala adamı soyutmayın böle forumdan tmm adam ibişi paylaşmak istemiş sizde işi gırgıra vuruosunuz

+1
bilsenizde bilmesenizde saygı gösterin arkadaşımız öğrendiği bişeyi sizlerle paylaşma erdemini göstermiş.gırgıra vurulucak birşey yok burada.alaya alıp gülenlere sormak istiyorum acaba onlar bu forumda kimsenin bilmediği neyi paylaşmışlar?
A
AllStAr ⭐ 19y
yılın silkroad icadı brave Mr. Green
T
Torquel ⭐ 19y
Ya arkadas bilmeyen vardır die koymus ne istiosunuzzzz
H
HAKAN0 ⭐ 19y

Bu forumda sadece sız yoksunuz herkes ıcın düşünün siz biliosunuz die herkes bılcek deil ya.. Bilmeyen birileri vardır mutlaka..:?!!!

arkadaşa katılıyorum zaten forumas girmelerinin amöacı daha fazla bilgi sahibi olmak siz insanları soğutuyosunuz
D
DaRKWaTcH OP ⭐ 19y
bana sahip cıktıgınız ıcın cok tsk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: