-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
gölgelendirme yapmaya çalıştım ama... Very Happy
-Resim Silinmiş.
eller yukarı Very Happy
-Resim Silinmiş.
imza çalışması Very Happy
-Resim Silinmiş.
YENİ
-Resim Silinmiş.
Çalışmalarım (Daha yeni öğreniyom :) ) Güncellendi
· 66 Yanıt · 8.1K görüntüleme 0 okuyor
66 Yanıt
R
Rahatsizim
⭐ 19y
hmm güzel ama 1 tane yetmez bi de hareketli fln yap Razz
hmm güzel ama 1 tane yetmez bi de hareketli fln yap Razz
ok Very Happy
basit detective
basit detective
olsun daha yeni yeni öğreniyom Very Happy Sad
yeni öğrenen biri için fena değil
boşver uservar yapma programlarını,ps kullan Wink
ps kullan hayatını yaşa ben kullanmayı bilmiyom o ayrı konu kolay sandım ilk başlarda programı ama usta işi Very Happy
boşver uservar yapma programlarını,ps kullan Wink
ps yaptım zaten Very Happy
basit detective
İlk yaptığın çalışmaları hatırlıomusun? HATTA yapamadıklarını sana kimse dedim basit kötrü vs die...
@JasonWalker
Emeğine sağlık kardeşim inşallah daha iyiye gidicek bana öm den msn ini yolla bildiğim herşeyi sana öğretiyim. Bakalım kim basit çalışmalar yapıo görelim...
İnsanları ezmek küçük düşürmekten zevkmi alıosunuz anlamıyorum...
basit detective
İlk yaptığın çalışmaları hatırlıomusun? HATTA yapamadıklarını sana kimse dedim basit kötrü vs die...
@JasonWalker
Emeğine sağlık kardeşim inşallah daha iyiye gidicek bana öm den msn ini yolla bildiğim herşeyi sana öğretiyim. Bakalım kim basit çalışmalar yapıo görelim...
ok göderiyorum çok saol
yalnız pcye format attım onun için bi indireyim Very Happy
basit detective
@JasonWalker
Evet haklısın
kardeşim özür dilerim umarım üzmemişimdir Embarassed Crying or Very sad
basit detective
@JasonWalker
Evet haklısın
kardeşim özür dilerim umarım üzmemişimdir Embarassed Crying or Very sad
öenmli deil
daha iyiye gidebilirsin Wink
hemen photoshop un başına geç 350*20 yakınlarında yeni bi sayfa aç kurcala biraz öğrenirsin Wink
yeni bi çalışma daha
-Resim Silinmiş.
nasıl ?
-Resim Silinmiş.
nasıl ?
İlk çalışmam. Biraz acemice oldu ama Mr. Green
-Resim Silinmiş.
Pardon boyut olmamış 1dk
O senin ilk çalışmansa bende bu ps den anlamıyorum ..... İmansız yeni başlayan birinin bunları yapması birkere blur var + jewel glow var... imkansız .. ama gerçekten sen yaptıysan helal olsun ...
İlk çalışmam. Biraz acemice oldu ama Mr. Green
-Resim Silinmiş.
Pardon boyut olmamış 1dk
O senin ilk çalışmansa bende bu ps den anlamıyorum ..... İmansız yeni başlayan birinin bunları yapması birkere blur var + jewel glow var... imkansız .. ama gerçekten sen yaptıysan helal olsun ...
benimkinde güzel olduğu kesin.. bu arada avatar çaılşması nası olmuş benim ? Very Happy
S
StarkDrache
⭐ 19y
Bende Ps 9.0 İndrcem Şimdi Çok Hoşuma gitti Mr. Green
arkdaşlar çok acil ps 9.0 rapid link verebilecek varmı namaza gidicemde Exclamation
arkdaşlar çok acil ps 9.0 rapid link verebilecek varmı namaza gidicemde Exclamation
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap