- Resim Silinmiş.
kırmızı bısey cıktı 51 lvl kestım bu moblar cıktı onlarıda kesınce bunu verdı
- Resim Silinmiş.
çabuk bakın
· 20 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Kayıp dünyaya giriş yapabiliyosun galiba onunla
Unutulmus Dünyaya girmek için kullanıyorsun onu.
gir hemen 😆
aktım bro 😄
150m den stala koydum xD 😄 😄 :D:D
satıldı :D:D:D: havadan 150m love gm 😄 :D:D :
gratz
gratz
tesekkurler
😊
yüksek lv biri aldıysa kazıklanmış 😊
evet onunla gırıyormussun kayıp dunyaya ama 150m edermı bılmem çünki 24 saat içinde girmen gerekiyormus kayıp dunyaya
Temet Nosce
⭐ 17y
150m etmez. Onun bir görevi var hotan hunterciden alınıyor aldıktan sonra bir arkadaşın yada sen o taşa sağ tıkladıgında forgetten worlde gidiyorsun ancak o taşı 24 saat içinde kullanman lazım yoksa gider. + Gittiğin yerde uniqueler olacak dikkatli ol son unique direk yatırıyor.
Temet Nosce
⭐ 17y
150m etmez. Onun bir görevi var hotan hunterciden alınıyor aldıktan sonra bir arkadaşın yada sen o taşa sağ tıkladıgında forgetten worlde gidiyorsun ancak o taşı 24 saat içinde kullanman lazım yoksa gider. + Gittiğin yerde uniqueler olacak dikkatli ol son unique direk yatırıyor.
Adamlar şanslı yapacak bisi yok biz snow flake avlıyalım -.-
C
compassionate
⭐ 19y
Adamlar şanslı yapacak bisi yok biz snow flake avlıyalım -.-
aynen knk
Önce Kırmızı Birşey Çıktı Diyiyor Kırmızı Birşey Dediği'de İtem lol O dediğinde Okadar Para Etmez O düşürdüğün Kayıp dünya anahtarı 51- 61 Level arası moblar İçin Onuda Yüksek Levle Bi Adam Almaz
E
EricNorthmaN
⭐ 17y
:))
gir hemen 😆
😜
Önce Kırmızı Birşey Çıktı Diyiyor Kırmızı Birşey Dediği'de İtem lol O dediğinde Okadar Para Etmez O düşürdüğün Kayıp dünya anahtarı 51- 61 Level arası moblar İçin Onuda Yüksek Levle Bi Adam Almaz
viewtopic.php?f=13&t=231250
bu topıc e bakarsan alıp almadıklarını resımden gorursun bı bu konudakı resme bak bıdfe aynı gun acılan dıger konunun resmıne ..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap