Icerige atla
Extraloob

C9 verio oyun

· 29 Yanıt · 2.4K görüntüleme
E
enbakoo OP ⭐ 17y
arkadaslar sebebini bilen varsa söyleyebilirmi 🤔
29 Yanıt
G
gokayyigit ⭐ 17y
bende de aynı sorun var. Joymax'a rev6ya falan da girmiyor
E
enbakoo OP ⭐ 17y
sanırım nette de bi sakatlık var eekd1
S
serhatrap ⭐ 19y
aynı sorun bende de var Bazı serverlara gırıs yapabılıyorum ornegın xian ama Mars serverıne gıremıyorum
M
MainMagic ⭐ 18y
Bendede aynı sorun var.
I
izmirlee33 ⭐ 16y
bir açıklama yapılacakmı acaba...
S
serhatrap ⭐ 19y
Kimse bişi bilmiyor kı kım acıklıcak joymaxın genel gıcıklıgı uyarı yapmadan sw kapatıolaro lacak ıs degıl
E
enbakoo OP ⭐ 17y
Benim sadece silkroad da değil nette de problem var kesiliomu noluyosa bişy var ama ne 😄
S
serhatrap ⭐ 19y
C9 aslında net le alakalıdır senın bılgısayarınla joymaxın serverı arasında kı baglantının kesılmesı bekleyelım gorelım nolacak
M
malimali1 ⭐ 18y
TÜRKLER OYUNA GİREMİYOR BEYLER GM LER ÖYLE Bİ SINIR KOYDULAR KÜFÜR ARGO VB. SS LERİNİ ALMIŞLAR ŞİKAYETTE BULUNMUŞLAR.. EN KISA SÜREDE DÜZELTİCEKLERDİR KÜFÜR VE ARGO KULLANAN ÇARLAR İSE KAPATILACAKTIR ALMANYADAN BİR ARKADAŞIM SİTESİNDEN BAKMIŞ AYNEN BÖYLE YAZIYORMUŞ...
E
enbakoo OP ⭐ 17y
😄 o sebebten oldugunu sanmıorum ben ama artık neyse net bile problemli ttnetten midir nedir
M
malimali1 ⭐ 18y
YADA ÇARLARIMIZ OYUNDA AÇIK KALDI YANİ BUGDA PATCH E KADAR BEKLERİZ ÖYLE İSE 🙏
C
cieay ⭐ 16y
TÜRKLER OYUNA GİREMİYOR BEYLER GM LER ÖYLE Bİ SINIR KOYDULAR KÜFÜR ARGO VB. SS LERİNİ ALMIŞLAR ŞİKAYETTE BULUNMUŞLAR.. EN KISA SÜREDE DÜZELTİCEKLERDİR KÜFÜR VE ARGO KULLANAN ÇARLAR İSE KAPATILACAKTIR ALMANYADAN BİR ARKADAŞIM SİTESİNDEN BAKMIŞ AYNEN BÖYLE YAZIYORMUŞ...

resim görebilirmiyiz ☕
S
serhatrap ⭐ 19y
char oyunda hatası wermıyor kı oyle olsa tamam ama charlar oyunda yok server baglantısı kapalı suan
E
enbakoo OP ⭐ 17y

resim görebilirmiyiz ☕

👍
char oyunda hatası wermıyor kı oyle olsa tamam ama charlar oyunda yok server baglantısı kapalı suan

👍
M
malimali1 ⭐ 18y
AMA HERKES OYUNDA Bİ BİZ Mİ DEGİLİZ OFFFFFFFFFFFFFF 🤘
O
Onitsuka ⭐ 17y
hala bekliok xD
M
malimali1 ⭐ 18y
BU OLAY ANCA YARINA KADAR DÜZELİR ODA YÖNETİCİLER BÖYLE BİŞEYİ FARKEDERLERSE ÇÜNKÜ BENM İD PW DE ÇAR OLMAYAN SERVERDE ÇAR AÇTIM HERKES GAYET OYUNU OYNUYOR O YÜZDEN GM LERE BİLDİRMEMİZ LAZIM SİTEDEN SİTEDE KAPALI summer2:
C
cieay ⭐ 16y
BU OLAY ANCA YARINA KADAR DÜZELİR ODA YÖNETİCİLER BÖYLE BİŞEYİ FARKEDERLERSE ÇÜNKÜ BENM İD PW DE ÇAR OLMAYAN SERVERDE ÇAR AÇTIM HERKES GAYET OYUNU OYNUYOR O YÜZDEN GM LERE BİLDİRMEMİZ LAZIM SİTEDEN SİTEDE KAPALI summer2:

seninde bi dediğin bi dediğini tutmuyor kuzum kafa mı buluyosun bizimle ? daral:
E
enbakoo OP ⭐ 17y

seninde bi dediğin bi dediğini tutmuyor kuzum kafa mı buluyosun bizimle ? daral:

Gmlere flen nasl bildircen birader eekd1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: