Icerige atla
Extraloob

C7 hatası

· 12 Yanıt · 9.9K görüntüleme
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
Sa arkadaşlar oyundan 4-5 yada 8 carı acarken c7 hatası veriyo sbotta mbotta sorun yok ama sbotta hata veriyo bunun çözümünü söyliyeceğim size

mbotta sorun yok sadece sbotta sorun var o sorunu şu sekilde kaldırabilirsin

sbot dosyasının icinde botcfg dosyasını açın ve

en altta dogru
mac1=0
mac2=0 sifir yapın ve kaydedin çıkın sorun tamam ™
12 Yanıt
M
MCetin ⭐ 16y
Bi tek bende mi olmuyor anlamadım ki. Ayarlardan değerleri gırıyorum kaydet diyorum botu açtıktan sonra değerler geri değişmiş oluyor. Yine aynı hatayı verıyor login olurken.
O
Onitsuka ⭐ 17y
Öyle yaptm bu seferde dc veriyor:D
W
WikiLeaks ⭐ 17y
Denendi ama otomatik yeniden değer veriyor ve dc devam... sin:
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
dcnın sebebini soyleyim 1 kişi sizin yanınızda görünmezlik basarsa etrafındaki herkez dc yer alex north bakın adam varmı ™
S
dcnın sebebini soyleyim 1 kişi sizin yanınızda görünmezlik basarsa etrafındaki herkez dc yer alex north bakın adam varmı ™

eee charları nasl kasıcaz görünmezlik olmadn :))
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
şu konuyu tekrar tekrar açmanın anlamı ne bi bakın önce konu varmı yokmu ve ayrıca konunun yeri yanlış

bknz. sbot-unknown-error-7-hatasi-cozumu-t266717.html

tm usta kızma bi daha acmayız senınkınede bakarlar benım konumadan 2 3 sefer acılmısada silinir gider konu olur biter sitress yapma ™
C
ColdHeart ⭐ 17y
eyw paşa biliyodum ama bilmeyenler için faydalı bi konu gökahanın verdiği gibi mac lerin karsınıa 0 yazın düzeliyor bende 6 chardan sonra sını açmıyodu o şekilde düzeldi.
C
cLonny ⭐ 18y
lol... alex northda invisible skillini açtım kapadım, bütün server dc yedi!
D
Dragao ⭐ 15y

hacı bu sadece town ıcınde mı gecerlı 🕵️
W
WikiLeaks ⭐ 17y
heryerde geçerli ama acil çözüm bulmak lazım. millete eğlence gibi geliyor ama çok kötü oldu bu. sbotla alakalı gold botlara birşey olmuyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: