Sa arkadaşlar oyundan 4-5 yada 8 carı acarken c7 hatası veriyo sbotta mbotta sorun yok ama sbotta hata veriyo bunun çözümünü söyliyeceğim size
mbotta sorun yok sadece sbotta sorun var o sorunu şu sekilde kaldırabilirsin
sbot dosyasının icinde botcfg dosyasını açın ve
en altta dogru
mac1=0
mac2=0 sifir yapın ve kaydedin çıkın sorun tamam ™
C7 hatası
· 12 Yanıt · 9.9K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Bi tek bende mi olmuyor anlamadım ki. Ayarlardan değerleri gırıyorum kaydet diyorum botu açtıktan sonra değerler geri değişmiş oluyor. Yine aynı hatayı verıyor login olurken.
Öyle yaptm bu seferde dc veriyor:D
Denendi ama otomatik yeniden değer veriyor ve dc devam... sin:
dcnın sebebini soyleyim 1 kişi sizin yanınızda görünmezlik basarsa etrafındaki herkez dc yer alex north bakın adam varmı ™
şu konuyu tekrar tekrar açmanın anlamı ne bi bakın önce konu varmı yokmu ve ayrıca konunun yeri yanlış
bknz. sbot-unknown-error-7-hatasi-cozumu-t266717.html
S
suikastciler
⭐ 18y
dcnın sebebini soyleyim 1 kişi sizin yanınızda görünmezlik basarsa etrafındaki herkez dc yer alex north bakın adam varmı ™
eee charları nasl kasıcaz görünmezlik olmadn :))
şu konuyu tekrar tekrar açmanın anlamı ne bi bakın önce konu varmı yokmu ve ayrıca konunun yeri yanlış
tm usta kızma bi daha acmayız senınkınede bakarlar benım konumadan 2 3 sefer acılmısada silinir gider konu olur biter sitress yapma ™
eyw paşa biliyodum ama bilmeyenler için faydalı bi konu gökahanın verdiği gibi mac lerin karsınıa 0 yazın düzeliyor bende 6 chardan sonra sını açmıyodu o şekilde düzeldi.
lol... alex northda invisible skillini açtım kapadım, bütün server dc yedi!
hacı bu sadece town ıcınde mı gecerlı 🕵️
heryerde geçerli ama acil çözüm bulmak lazım. millete eğlence gibi geliyor ama çok kötü oldu bu. sbotla alakalı gold botlara birşey olmuyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap