oyuna giremiyorum c7 veriyo 😞
C7 hATASı
· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
S
SameyanZeva
⭐ 15y
aynen c7 vermiyo ama hiçbirşey demiyor girmiyor oyuna. bir anda oldu
U
Ural_Tulga
⭐ 15y
Bendede böyle bir hata var,getti çarlarımız gettiiiii
birazdan düzelir.
aynen bende 1 saatdie deniyorum girmiyor c7 veriyor noldu server lara yaw:(
U
Ural_Tulga
⭐ 15y
Kan çıkacak o olacak şerefsizler 2gündür illallah ettik ya
sıkacam boğazlarını yaw bu nedir be dün 16 saat bakım bgün 2 saat c7 bıktım ya
savredin roll back gelicek . Ben geceden çıktım çardan daha girmedim kasmıyorum bişiy yapmıyorum . Rollback gelicek çünki . O kadar çar soyulmuş o kadar çar çalınmış Joymax bu bi hata yapıyosa bunun neticesinde para kaybedicekse anmında düzeltir onu .
rollback gelmez gibime geliyo. O iş biraz zor binlerce ıd pw deişti e mailde dahil baştan sona. tek tek hepsini eski haline getirmek çok zor iş tüm datayı geri çevirmesi gerekki böyle bişi varmı bilmiyorum
herkes roll back diyor :S ne zman yapılır cok sıkıldım burda bekleye beklye
yalnız roll back diyorsunuz ama butun maıl koruması yapanlar..
Oyuna Giremiyorum 1 kere C7 hatası verdi şimdi hiç bişey demiyor oyunada giremiyorum aynı hatayı alan varmı başka?
Oyuna Giremiyorum 1 kere C7 hatası verdi şimdi hiç bişey demiyor oyunada giremiyorum aynı hatayı alan varmı başka?
Arkadaşım emin olun bu forumda toplanılmasının nedeni sizinle aynı sorunu yaşamamız.Sabırlı olmamızda fayda var...Saygılar
ROllback demek Oyunu geri cevirme 2 gün önceki haline yani oyuna yukleme gelmeden 5 saat oncekı halıne bı ara7 gun yaptılar 61 lvl ken bı bakmıstık 58 lvl e gıtmısız magıc poptan suen 20 devılde ucmus yok aldıgımız Bıllıon lar sıteye gerı gıtmıs ınsallah kısa tutarlar 😄 Nova +5 set dızdımde gece gece 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap