Arkadaşlar C10 hatasında ne yapmalıyım..Sro loaderle ikinci cliente giremiom C10 hatası veriyor.. başka Program istemiyorum sadece Loader detective
C10 hatası !
· 8 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Arkadaşlar C10 hatasında ne yapmalıyım..Sro loaderle ikinci cliente giremiom C10 hatası veriyor.. başka Program istemiyorum sadece Loader detective
girmeye çalıştıgın id ve pw ile birisi daha girmeye çalışıyo aynı anda bu yuzden bu hata oluyo
bizzat bende de oldu ordan biliyom
> Büyük ihtimalle işlemcin çift çekirdek.Bu yüzden C10 alıyosun.
Kafam durdu şu an,nasıl yapıldığını tam hatırlayamıyorum.Uyusam fena olmayacak Embarassed
Kafam durdu şu an,nasıl yapıldığını tam hatırlayamıyorum.Uyusam fena olmayacak Embarassed
T
The_DifferenT
⭐ 19y
> Büyük ihtimalle işlemcin çift çekirdek.Bu yüzden C10 alıyosun.
yat uyu bende yatıyom 😊
bizim wizarda slm soyle hava atmasın herculese Razz
Hadi gn8 konuyu dağıtmadan yatıyom ben
Ama Ben loaderle çift client açtığımda iksiylede farklı ID den giriyorum ve bu ID lerin şifreleri bizzat sadece ben biliyorum Very Happy Birde pc çift değil Very Happy başka bilen yokmu yawf...
G
gfbaykut19
⭐ 19y
o hata bendede çıkıo ve başka birinin denemesi ile alakası olmadığını düşünüyorum çunku farklı charlar açtım 0 dan denedim yine olmadı bu konuda yardım lütfeeeen
F
farukolgen
⭐ 19y
aynı hata bendede var eziğimi kasıcam kasamıyorum bilen yokmu :S:S:S
Modlar Adminler yokmu yaf bilen???? Lütfen.. Loaderle giremiom c10 verio Embarassed
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap