Icerige atla
Extraloob

C ve D Harddiskime giremiyorum !!!!!

· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme
W
wolke OP ⭐ 18y
arkadaşlar yardım ederseneiz sevinirim C ve D harddıskıme gıremıyorum uzerlerıne sağ tıklıyınca ilk 2 sıra aç ve araştır yazması gereken yerde ,aç yerıne bu yazı??(O) araştır yerinede ?????(X) yazısı cıkıyor ve harddıskımın ıcıne gıremıyorum hıc bır sey yapamıyorum yardım lütfen...
10 Yanıt
J
juanito05 ⭐ 19y
harddiskine girmek istiyorsan sağ tıkla araştır diyerek girebilirsin. o soruna gelince o bi otomatik yürütme hatası harddiskin o kısmına attığın bi program veya benzeri bişeyden kaynaklanmış olabilir. genelde bu sorun flaş belleklerde olan bi sorun
W
wolke OP ⭐ 18y
pekı bu hatayı nasıl kaldırabılırım? var mı cözüm yolu yardımın icinde teşekkur ederım...
S
Ayn1 oLay bende Vard1 Format Attım Kurtuldum Ama Format Atana KAdar Yukardaki Adres Kısmına : " C: yada D: Yazarak Girebilirsin "
W
wolke OP ⭐ 18y
daha dün format attırdım mp4 taktım boyle oldu 😁 daha format attıramam sanırım ❗
M
mumya307 ⭐ 19y
sorunun tam çözümünü bilmiyorum ama C ve D ye girmek için bilgisayarıma girince yukardan klasörlerim sekemsini kullanabilirsin... kolaygelsin
W
wolke OP ⭐ 18y
teşekkürler cok sağol...
T
TitusPullo ⭐ 19y
Kardeşim onu yapan bir virus. Adı: Parite virüsü.Çok tehlikeli bir virusdür. Bilgisayarında ki tüm .exe dosyalarını yalan eder haberin olsun. Bir an önce format attırman lazım. Dua et ki , diğer arşivlerine bulşamlasın D: diskine falan. Bu virusun özelliği. Flash belleklerden geçmesidir. Mp4 de flash bellek cinsidir! UYARIMI DİNLE!
S
SoN_eMiR ⭐ 19y
bendende Sana Bir Tavsiye Hemen Nod32 inidirip Temizlemeye Başla Aynısı bende oldu Flash bellekten bulaştı nod32 temizledi Virüsleri Çabuk ol bence ?!!!!!!!
D
http://uploaded.to/?id=7u2xac

Hocam bu benim işimi görmüştü inşallah seninde işini görür..

Gerisini de kullandıgın virus programı halleder herhalde

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: