arkadaşlar yardım ederseneiz sevinirim C ve D harddıskıme gıremıyorum uzerlerıne sağ tıklıyınca ilk 2 sıra aç ve araştır yazması gereken yerde ,aç yerıne bu yazı??(O) araştır yerinede ?????(X) yazısı cıkıyor ve harddıskımın ıcıne gıremıyorum hıc bır sey yapamıyorum yardım lütfen...
C ve D Harddiskime giremiyorum !!!!!
· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
harddiskine girmek istiyorsan sağ tıkla araştır diyerek girebilirsin. o soruna gelince o bi otomatik yürütme hatası harddiskin o kısmına attığın bi program veya benzeri bişeyden kaynaklanmış olabilir. genelde bu sorun flaş belleklerde olan bi sorun
pekı bu hatayı nasıl kaldırabılırım? var mı cözüm yolu yardımın icinde teşekkur ederım...
S
StarkDrache
⭐ 19y
Ayn1 oLay bende Vard1 Format Attım Kurtuldum Ama Format Atana KAdar Yukardaki Adres Kısmına : " C: yada D: Yazarak Girebilirsin "
daha dün format attırdım mp4 taktım boyle oldu 😁 daha format attıramam sanırım ❗
sorunun tam çözümünü bilmiyorum ama C ve D ye girmek için bilgisayarıma girince yukardan klasörlerim sekemsini kullanabilirsin... kolaygelsin
teşekkürler cok sağol...
T
TitusPullo
⭐ 19y
Kardeşim onu yapan bir virus. Adı: Parite virüsü.Çok tehlikeli bir virusdür. Bilgisayarında ki tüm .exe dosyalarını yalan eder haberin olsun. Bir an önce format attırman lazım. Dua et ki , diğer arşivlerine bulşamlasın D: diskine falan. Bu virusun özelliği. Flash belleklerden geçmesidir. Mp4 de flash bellek cinsidir! UYARIMI DİNLE!
bendende Sana Bir Tavsiye Hemen Nod32 inidirip Temizlemeye Başla Aynısı bende oldu Flash bellekten bulaştı nod32 temizledi Virüsleri Çabuk ol bence ?!!!!!!!
D
darknessturk
⭐ 19y
http://uploaded.to/?id=7u2xac
Hocam bu benim işimi görmüştü inşallah seninde işini görür..
Gerisini de kullandıgın virus programı halleder herhalde
Hocam bu benim işimi görmüştü inşallah seninde işini görür..
Gerisini de kullandıgın virus programı halleder herhalde
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap