C#, güçlü, modern, nesne tabanlı ve aynı zaman type-safe(tip-güvenli) bir programlama dilidir.Aynı zamanda C#, C++ dilinin güçlülüğünü ve Visual Basic' in ise kolaylığını sağlar.Büyük olasılıkla C# dilinin çıkması Java dilinin çıkmasından bu yana programcılık adına yapılan en büyük gelişmedir.
C# NEDİR ?
· 7 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Aynen öyle
O degilde arkadasin konularinda begenenleri sabit 😄 dikkatimi cekti de kendini begendirmek icin hesap mi acti napti acaba 😄
O degilde arkadasin konularinda begenenleri sabit 😄 dikkatimi cekti de kendini begendirmek icin hesap mi acti napti acaba :D
Marketten bir seyler alabilmek icin yapmis , daha oncede yapmisti ellemedim ama artik banlanma zamani geldi 😊
Marketten bir seyler alabilmek icin yapmis , daha oncede yapmisti ellemedim ama artik banlanma zamani geldi :)
steam kod 3tl almış 😊 alsın banlama boşver 😄 yani uğraşmış emek vermiş asd konusuna Sabah aksam asd dsa ve arasına f bile katıp yorum atabilirdi 😄
Abi gerçekten üşenmedin mi be? O kadar süre onunla uğraşacağına çık sokakta gez 5 kağıt para bulursun, bulamazsan ekle beni steamden giftleyim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap