Icerige atla
Extraloob

c# instagram kullanıcı adı çekme

· 16 Replies · 16K views
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
#çözüldü.
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
16 Replies
RanstaMonsta
Bunu ne için kullanacaksın merak ettim de.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Yardımcı olabilirim, benimde böyle bir fikrim vardı , arkadaşlara söylemiştim ne abazasın demişlerdi 😁
Benim kafamdaki "Root olarak birini seçeceksin, önce onun resimlerini indirecek sonra , onun takip ettiklerini çekecek , böyle böyle ağaç gibi yayılacaktı".

Java'da HTMLUnit ile rahat yapılabilir diye düşünüyorum.

edit: hatta ben bunu yaparım ya , gerekirse paslaşırız yaparız birlikte.
Yaralı style
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
@CezaAlp dm 😗
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
programa nasıl bir veri vereceksin, nereden kullanıcı adı çekecek?
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
programa nasıl bir veri vereceksin, nereden kullanıcı adı çekecek?

Benim aklımdaki şöyle , bir kullanıcı vereceğiz , o kullanıcının takip ettiklerini bi listeye alacağız. Sonra o listedekilerin takipçilerini listeye ekleyerek gideceğiz (sonsuza kadar).

Javascriptte yazmayı denedim şöyle bir sorunla karşılaştım. Eyvallah çekiyorum milletin isimlerini , ama yeni isimlerin gelmesi için aşağı kaydırmak gerekiyor takipçi ekranını . Kaydırmayıda yaptım , ama takipçi ekranında en aşağı ulaştığımızı nasıl kontrol edebiliriz onu bulamadım.
Yaralı style
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Çektiğin kullanıcı adı, isim gibi şeyler tamamen satırdan mı çekiyor ?
Birde resmen sonsuz döngüye sokmuşsun sıkıntı çıkarmaz mı bu ?^^
vsroeditor.com
Ondan sonra, instagram takipçi satın al butonunu forumun introsuna koyarsınız. :headbang::headbang:
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Benim aklımdaki şöyle , bir kullanıcı vereceğiz , o kullanıcının takip ettiklerini bi listeye alacağız. Sonra o listedekilerin takipçilerini listeye ekleyerek gideceğiz (sonsuza kadar).

Javascriptte yazmayı denedim şöyle bir sorunla karşılaştım. Eyvallah çekiyorum milletin isimlerini , ama yeni isimlerin gelmesi için aşağı kaydırmak gerekiyor takipçi ekranını . Kaydırmayıda yaptım , ama takipçi ekranında en aşağı ulaştığımızı nasıl kontrol edebiliriz onu bulamadım.

bu işleri yapmak için bir instagram apisi vardır... böyle düz mantıkla olacak iş değil bence.
ama sonsuza kadar gider bu evet, amaç ne ki instagram dbsi üretmek mi? 😄
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
bu işleri yapmak için bir instagram apisi vardır... böyle düz mantıkla olacak iş değil bence.
ama sonsuza kadar gider bu evet, amaç ne ki instagram dbsi üretmek mi? :D

Valla ben kızların resimlerini kaydetmek için düşünüyodum , arkadaş ne için yapacak bilmiyorum 😄
edit : şimdi öyle sapıkça düşüncem yok onuda belirteyim 😄
Yaralı style
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
alo bilişim suçlarını bağlayın bana ☕
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
@heRanarchy aslında c#'ta javascript çalıştırma vardır ona bak istersen birde.
Yaralı style
vsroeditor.com

@BurakSerit lol, büssürü eklenmiş fonksiyonlar var takıldığımız yerde soru sormayacaksak burada toplanmanın bi anlamı yok. ki programa zaten exl logosu koymayı düşünüyorum tıklandımı topice giden türden.

Kanka ben şaka yapıyorum niye ciddiye aldın, özür dilerim. 🎭
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
A
Arkadaşlar sadece bir kişinin takipçilerinin kullanıcı adlarını çekecek bir program yapabilir misiniz ?
Gerekirse ücretti anlaşırız.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
SGK dan çekin boşverin instagramı

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: