Icerige atla
Extraloob

Bursaspor'umuzun geleceği ?

· 8 Yanıt · 3.8K görüntüleme
S
SeljukEmpire OP ⭐ 15y
Saygı değer arkadaşlarım sizlerden Bursaspor'umuzun ligdeki geleceği hakkında ? Şampiyonluk yarışı hakkında? Ligi nerede bitirir ve gelecek sezon için transfer etmesi gereken bölgeler nelerdir ? Bakalım Bursaspor hakkında ne tür yorumlar gelecek.
Yorumlarınızı esirgemeyiniz..

Saygılarımla,
8 Yanıt
D
djfko ⭐ 18y
İlk şampiyonluğunda Bursaspor adına çok sevinmiştim.Aslında ne yalan söyleyeyim Fenerbahçe şampiyon olmasında kim olursa olsun
L
Leet1 ⭐ 19y
Bursa zengin bir klüp değil. Dolayısıyla elinde bulunan iyi oyunculara iyi teklifler gelirse red edemeyeceklerdir. Ellerinde oluşan para ile daha iyilerini yaparlar mı, doğru futbolcular alırlar mı soru işareti..
D
djfko ⭐ 18y
Bu sene şampiyon olacak kulüp 100 milyon civarında gelir elde edecekmiş.Gazeteden okumuştum
L
Leet1 ⭐ 19y
Bu sene şampiyon olacak kulüp 100 milyon civarında gelir elde edecekmiş.Gazeteden okumuştum

10 milyondur o 🎅
S
SeljukEmpire OP ⭐ 15y

100 milyon olabilir çünki geçen sene yapılan yayın ihalesinde Digitürk'ün verdiği rakamdan dolayı.
D
djfko ⭐ 18y

10 milyondur o 🎅

Hocam sırf bu para için FB'nin şampiyon olmasını istemiyolar 😆 iyi yapıyolar ama
S
SeljukEmpire OP ⭐ 15y

10 milyondur o 🎅

Hocam sırf bu para için FB'nin şampiyon olmasını istemiyolar 😆 iyi yapıyolar ama

Zaten Fener zengin takım birde şampiyon olduğu zaman gelecek para Fener ne olur bilemiyorum 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: