Icerige atla
Extraloob

Bursaspor'umuzun Rakipleri Belli Oldu

· 5 Yanıt · 2.9K görüntüleme
R
Rochas OP ⭐ 16y
Türkiye'nin bu yıl Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilci olan Bursaspor'un rakipleri belli oldu. Temsilcimiz C Grubu'nda Manchester United, Valencia ve Glasgow Rangers'la birlikte yer aldı.

C Grubu

Manchester United (İngiltere)

Valencia (İspanya)

Glasgow Rangers (İskoçya)

Bursaspor (Türkiye)

Bursaspor, ilk maçını 14 ya da 15 Eylül'de oynayacak. Gruplarda maç takvimi şöyle:
1. hafta : 14-15 Eylül

2. hafta : 28-29 Eylül

3. hafta : 19-20 Ekim

4. hafta : 02-03 Kasım

5. hafta : 23-24 Kasım

6. hafta : 07-08 Aralık
5 Yanıt
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Valla iyi kura çekti bence hep düşüşte olan takımlar.. İçede rangersa üstünlük sağlarsa uefaya gidebilir.
[ek #12654]
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Türkiye'nin bu yıl Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilci olan Bursaspor'un rakipleri belli oldu. Temsilcimiz C Grubu'nda Manchester United, Valencia ve Glasgow Rangers'la birlikte yer aldı.

C Grubu

Valencia (İspanya)

Bursaspor (Türkiye)

Bursaspor, ilk maçını 14 ya da 15 Eylül'de oynayacak. Gruplarda maç takvimi şöyle:

kura çekimlerini izledim de G grubuna düşmesini çok istedim Real Madrid-Milan-Ajax-Bursa olsaydı daha süppooo olacaktı ama ikinci olarak C grubunu istemiştim öyle de oldu en azından kaliteli takımlarla mücadele edecek biletler ucuz olursa ben bile atlar gelirim maça 😎
A
Adith ⭐ 18y

C Grubu

Valencia (İspanya)

Bursaspor (Türkiye)

kura çekimlerini izledim de G grubuna düşmesini çok istedim Real Madrid-Milan-Ajax-Bursa olsaydı daha süppooo olacaktı ama ikinci olarak C grubunu istemiştim öyle de oldu en azından kaliteli takımlarla mücadele edecek biletler ucuz olursa ben bile atlar gelirim maça 8)

Gel Okan abi kapalıda ağırlarız seni. 🤤
K
yemişim şampiyonlar ligini bea önemli olan birkaç sene ligde zirvede olmak 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: