Icerige atla
Extraloob

Burger King

· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme
B
bannedddd OP ⭐ 19y
Ateş seni çağırıyoooooo! 😁 ?!!!!!!.....

Chicken Royale, Chicken Wings ve Whopper'ı ile iştah kabartan, Mc'e göre kat kat kaliteli olan, olmadan olmaz dediğim yer..
13 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
fast food gıdanın en baba dükkanıdır, whooper menu denemenizi tavsiye ederim, kendilerine özgü acı sosu için ölürüm.
E
Espio ⭐ 19y
Fast-Food'da İkinci Sevdiğim Markadır Ancak Mc-Donald's ın Akdeniz salatasından asla vazgeçmem
P
Prada ⭐ 19y
Eger bi Mc Donald's gördüyseniz tam karşısına veya çaprazına bakın mutlaka Bir Burger King görüceksinizdir... Mc Donals's in yağda pişen urunlerine Ateşte pişirilen ürünlerle kafa tutan ve bunuda çok iyi başaran, Whooper efsanesini yaratan Fast Food firmasi 🎅
M
Macro ⭐ 19y
beşiktaşda barbarosun sol tarafında ((yukarı çıkarken))pizza hut a mı kentucky e mi gidelim derken anlamadan içine girdiğimiz yer 😆
M
Bayıldığınız tonla paranın karşılığında halka soğan, bir avuç hamburger, kola ve envayi çeşit ıvır zıvırı mideye indirip masadan kalkışınızın ardından, midenizin söylediği doymadım lafını mantığınız hadi ordan demek suretiyle bastırmakta ve çelişkilerle mekandan ayrılmakla mükellef olduğunuz post amerikan yemek kültürü şeysi.
T
TitusPullo ⭐ 19y
OBM

Obezite başlangıç merkezi.
B
bannedddd OP ⭐ 19y
OBM

Kendimi bildiğimden beri yerim ama çok da zayıfım. Geçiniz.com. 😄 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
OBM

Kendimi bildiğimden beri yerim ama çok da zayıfım. Geçiniz.com. 😄 :P

soru cevap parkuru değil burası güzelim sözlük bölümü mesajları yanıtlama, yorumunu yap geç.
B
Fast Food yiyecekler arasında en güzel olanıdır.
B
bannedddd OP ⭐ 19y
OBM

Kendimi bildiğimden beri yerim ama çok da zayıfım. Geçiniz.com. 😄 :P

soru cevap parkuru değil burası güzelim sözlük bölümü mesajları yanıtlama, yorumunu yap geç.

Senin soruna cevap vermedim zaten Titus. Ben de obezlikle ilgili olmadığını belirttiğim bir yorum yaptım. Ayrıca özelden atabilirdin bunu madem soru-cevap parkuru değilse.. 😉
4
fast food gıdanın en baba dükkanıdır, whooper menu denemenizi tavsiye ederim, kendilerine özgü acı sosu için ölürüm.

Hastasıyım acı soslarının o kendilerine özgü 🤤 😈

Welcome to hell Burger King 😎 😈
C
ChrsNYC ⭐ 18y
bufalo sosun tek olduğu yerdir

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: