Icerige atla
Extraloob

Burayı oku sonra kafana gore takıl...

· 38 Yanıt · 3.0K görüntüleme
F
F10diP| OP ⭐ 19y
en doğrusunu soylim; bi carın nasıl giyineceği lvline ve kasıldığı canavara bağlıdır. mag. atak yapan monsterlerde kasılıosan garment giyeceksin(örn; shaman) fiziksel atak yapan monsterlerde(mujigi) kasılıosan armor veya pro. giyineceksin carınız int,str, 2int 1str, 2 str 1 ınt, karışık ne olursa olsun giyim kısmı monstere bağlıdır anlattığım gibi... amaaaa sen ben yavaş char sevmem seri olsun diosan garment female bi carı sana öneririm Wink
38 Yanıt
P
Bilgi için sağa olda nie female garm male garm ölmek dışında eşit hızdalar! Neutral
P
Presence ⭐ 19y

en doğrusunu soylim; bi carın nasıl giyineceği lvline ve kasıldığı canavara bağlıdır. mag. atak yapan monsterlerde kasılıosan garment giyeceksin(örn; shaman) fiziksel atak yapan monsterlerde(mujigi) kasılıosan armor veya pro. giyineceksin carınız int,str, 2int 1str, 2 str 1 ınt, karışık ne olursa olsun giyim kısmı monstere bağlıdır anlattığım gibi... amaaaa sen ben yavaş char sevmem seri olsun diosan garment female bi carı sana öneririm Wink

ii hoş ama keşke iş kasılmakla bitse Rolling Eyes

bide seri kasılmak için neden female ????
F
F10diP| OP ⭐ 19y
female carın olunca anlarsın Very Happy . garment seriidir bunu biliyoruz. ancak female carlar male carlara nazaran daha hızlı koşar,atak yapar, defans basar. Wink
S
Sniker ⭐ 19y

female carın olunca anlarsın Very Happy . garment seriidir bunu biliyoruz. ancak female carlar male carlara nazaran daha hızlı koşar,atak yapar, defans basar. Wink

Shocked Shocked Shocked
Ne diyosun anlamadım kafa buluyosun heralde böyle bişeyu olamaz
F
F10diP| OP ⭐ 19y
ben çok ciddiyim Mad sen neyi savunduğunu yazarsan ona göre cevap verecem
O
Ottoman ⭐ 19y

ALAKASI YOK!!! LOL ilk senden duydum OMG!!!
F
F10diP| OP ⭐ 19y

ALAKASI YOK!!! LOL ilk senden duydum OMG!!!

öğrenmiş oldun zaten çocuklar geç öğrenir. Twisted Evil
R
RoyalFlush ⭐ 19y
kesinlikle female çarların daha hızlı koşar diye birşey yok

o zaman herkes female açardı.
S
sipo ⭐ 18y
hız female garmenttada eşittir female malede de.. femalelerin tek ayrıcalığı itemlerinin daha ucuz olması extraokk
J
Jigsaw ⭐ 19y

Yıllın en büyük sallama uydurma atmasyon ödülünü sana veriyorum arkadaşım. Oyunda Female = Male
M
Morwena ⭐ 19y
Muaahahah famela char hızlı koşar defans basar aghh gülmekten felak oldum Mr. Green Mr. Green
F
F10diP| OP ⭐ 19y
kimsin ? birde siz ne derseniz deyin bn femalenin hızlı olduğunu duşunuyorum
M
Morwena ⭐ 19y
Sen kiminle konuştuğunun farkında mısın .
Benden 1 uyarı aldın !
I
Infinity ⭐ 18y
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
F
F10diP| OP ⭐ 19y
BEYLER FORUMLARDAN DUYUPDA BURDA KAFA YAPMAYIN
F
F10diP| OP ⭐ 19y

Yıllın en büyük sallama uydurma atmasyon ödülünü sana veriyorum arkadaşım. Oyunda Female = Male

BUTUN KONUŞTUKLARIMIZ SALLAMA ZATEN. Benim duşuncem bu saygı duymalısın
M
Morwena ⭐ 19y
sen ilk önce saygılı olmalısın .
haddini doldurdun bence fazlasını taşırma.
J
Jigsaw ⭐ 19y

BUTUN KONUŞTUKLARIMIZ SALLAMA ZATEN. Benim duşuncem bu saygı duymalısın

Düşünceni o zaman insanları yanlış bilgilendirecek şeklilde belirtmeyeceksin ki oyuncular aaa female char daha hızlıymış diye yanılmasınlar.
S
Sniker ⭐ 19y
KAtılıyorum sen önce bir rehberleri oku istersen

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: