- Resim Silinmiş.
Bir fikri olan varmı 😕
Bunun burada ne işi var ?
· 20 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
pandora felan diyicem ama bilemedim pek yada uniq eventi
Unique Eventte GM Lordu Oraya atmış olabilir.Elitede orda kalmıştır 😄
[GM] Lord'u Niya Remains'te çıkarmıyor mu ?
SweetLord'un konusundada niya hunter war 😆 oyun evrim geçiriyor 😁
SweetLord'un konusundada niya hunter war 😆 oyun evrim geçiriyor 😁
Aynen bizi oyunun sonuna hazırlıyorlar makara:
Kucuk map'e baktim ama bi morluk goremedim bence Fake.
Morluk zaten olamaz çünkü normal mob 👍
Morluk zaten olamaz çünkü normal mob 👍
🤔
daral:
daral:
2yildir Isro oynamiyorumda 😁
daral:
2yildir Isro oynamiyorumda 😁
🍺
☕
gm unique eventinde unique leri değişik değişik noktalara atabiliyor böyle çok resim gördüm tg yi taklamakanda lordu b5 kapısında fln uri tiger mountain e cerberus u tarim basin e demon u tarim basin de fln atıyor arada sırada
gm unique eventinde unique leri değişik değişik noktalara atabiliyor böyle çok resim gördüm tg yi taklamakanda lordu b5 kapısında fln uri tiger mountain e cerberus u tarim basin e demon u tarim basin de fln atıyor arada sırada
yani gm işi gücü bırakmış asia da belkide en az kullanılan ferrye huntermi bırakmış 🎅
Öyle gözüküyor nese:
kuzum lure yaparlar gm olmadık yerde unique çıkartır ondan kalan mobs olur herşey olur.
yani gm işi gücü bırakmış asia da belkide en az kullanılan ferrye huntermi bırakmış 🎅
aircraft a atmıştır lord kesilirken buraya kadar gelmiştir bu giant yani örnek verebilirim bununla ilgili 😊
S
SilentLord
⭐ 17y
canı sıkılmıştır
Time4Todie
⭐ 17y
açıklaması basit uniqe event den kalan elitekesilmemiş ve event yaptığı yerden ilerlemiş ss aldığın yere bu kadar yani.
T
TheCunninG
⭐ 19y
ilginç
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap