- Resim Silinmiş.
bu nedir arkadaşlar bilgisi olan varmı.bug falan mı yoksa?.birde black tiger in giantı yok diye biliyordum şoka girdim tam kasacakken 😱 😱
bunun burada ne işi var????
· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Hygnochonlar ne yapıyorsa oda onu yapıyordur 😄
Yalnız blacklerin giantı yoktu 😄
Yalnız blacklerin giantı yoktu 😄
yok hyeonglar ordaki mağara girişini koruyo onu ilk sro ya başladığımda aaa bunlar ne diye o zamanın en okkalı okunu sallayınca acı bir biçimde öğrenmiştim xD
abim bowmandi lvl 9 pure str ilk oyuna başladığında gitti daldı onlara, gelene kadarda bayada indirmişti canını (az bişi ama çaktırmayın :D) sonra olan oldu, takıldı, vurdu abim saatlerce, ama oklar bitti, geri döndük 😄
Tiger Girl çekmişler oraya ondan kalmış yada kesmişler biri oraya kadar çekmiş..
Bana Ps Gibi Geldi :S
private serverdansa eger tg orda cıkabılıyor..
normal sro da.greece server ında
banada biraz ps gibi geldi
@deepdark:
o biraz zor.
@deepdark:
o biraz zor.
TG'yi çekiyorlar oraya. genelde CipHerOpOol çekiyor ( adını dooru yazdım inş )
Blacklerin Giantları TG de Çıkıyordu Benim Bildiğim :s
TG benimde bildigim giant black tiger cıkıo ama onu cekmek brz yürek ister.
adam mujigiye niya general giant çekti :D:D
banada biraz ps gibi geldi
@deepdark:
o biraz zor.
keşke o kadar ps bilgim olsa...
Artık her ilginç resime ps deniyor :? bilip bilmeden ps demeyin
adamlar Lord Yarkan ın yanında çıkan elite ve giant ları hotan a çekiyorlar zaten onlar geliyor peşinden sen öldürene veya başkası dalana kadar 👍
nehri nasıl geçiyor bu giantlar xD
ps filan değil strongholdda çıktıysa oraya çekmek çok kolay veya tiger mountainde kenarlardan çekilmesi çok kolay oluyo bide uniqler normal moblar gibi çok uzaklaşmassan kaçmıyor
adamlar isy u taklamakan arenaya çekiyolar uğraşılsa lordu hotan ferrylere bile çekilebilir...
adamlar isy u taklamakan arenaya çekiyolar uğraşılsa lordu hotan ferrylere bile çekilebilir...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap