Icerige atla
Extraloob

Bunu +5 yapma sansım %kac

· 14 Yanıt · 2.5K görüntüleme
D
diabolicam OP ⭐ 19y
Arklar ıtem basma ısınden pek anlamam elımde 8 10 tane elıxır ım var pek fazla denılcek kadar paramda yok acıkcası Very Happy bunu +5 yapma sansım %kac sızde ve nası basmam gerekıo item basma işinden anlayanlar soylesın lutfen

14 Yanıt
X
Xanthos ⭐ 19y
32 lvl için hiç uğraşma derim. Zaten hızlı lvl geçersin 1 hafta sonra 4x olursun. Uygun bi fiyata satarsın ilerde inşallah.
D
diabolicam OP ⭐ 19y

32 lvl için hiç uğraşma derim. Zaten hızlı lvl geçersin 1 hafta sonra 4x olursun. Uygun bi fiyata satarsın ilerde inşallah.

37 lvl ım zaten hacı zaten ark ıcın basıcam bunu
Y
yuxelfb ⭐ 19y
5 degre luck bulabilirsen al bas 1 gün kas arkasından bas weaponu sonra aynı ssekilde 5 i bas tabi şansın olacak bide kolay gelsin. Bu arada + basmanın hiç bi zaman garantisi yok
D
diabolicam OP ⭐ 19y

5 degre luck bulabilirsen al bas 1 gün kas arkasından bas weaponu sonra aynı ssekilde 5 i bas tabi şansın olacak bide kolay gelsin. Bu arada + basmanın hiç bi zaman garantisi yok

npc de 5 degre lucky yokmu Neutral bulabılırsen demıssın Sad
K
Kanya ⭐ 18y
Senin Dediğin Lucky Powder, Luck Stone Başka Birşey..

Ben 32 Sos +3 Glavie'mi 5m Harcayarak Anca +5 Yaptım..

Hiç Uğraşma Derim, Yada Uğraş..
V
ViruS_ ⭐ 19y
hiç birşey kullanmadan basarsan ard arda %5 şansın var gibi birşey Mr. Green
V
ViruS_ ⭐ 19y
ben +4 glavieyi +5 basmak için 26m para harcadım luck stone vardı bir adet ve +5 olmadı hatta +3 oldu Mr. Green
V
ViruS_ ⭐ 19y
sen buna en iyisi crit 11 bas ve phy attack %65 yap +5 den bile daha fazla vurursun Mr. Green
R
RoyalFlush ⭐ 19y

sen buna en iyisi crit 11 bas ve phy attack %65 yap +5 den bile daha fazla vurursun Mr. Green

kesinlikle doğru Very Happy
S
Sniker ⭐ 19y
72 silahı 72+5 yaptım virus ve 4m bile harcamadım ama bu geçmez bence kahvekeyfi
D
diabolicam OP ⭐ 19y

bu dedını yapana kadar bnm g...tum cıkar Very Happy 6m harcadım olmadı zaten Very Happy +4 yapdım 3 kere ınat ettım 5 yapcam dıe bakdım kotuye gıdıo Very Happy bırakdım Very Happy ole kullansın cocuk napak Very Happy Mr. Green
M
MakmeN ⭐ 19y
sos 32+0 speari teke +5 yaptim ama tabi belli araliklarla bastim
D
diabolicam OP ⭐ 19y

sos 32+0 speari teke +5 yaptim ama tabi belli araliklarla bastim

ben pes pese cadım Very Happy ee naparsın ko dan gelmeyız Very Happy buss scrol sandım bı an weapon u :p Twisted Evil basdıgımıda +6 cıtın shel sandım Very Happy Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: