lemonade OP ⭐ 17y 14 yil once #1 evet beyler bahaneleri alayım ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #2 Biliyodum bunu yapacağını, bile bile girdim 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V volkanka ⭐ 17y 14 yil once #3 al bunu al bunu. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek ⭐ 16y 14 yil once #4 Bahaneleri okumaya girdim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 14 yil once #5 Hani nerede Bülent ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jaysean ⭐ 18y 14 yil once #6 resim görünmüyorSpoilersummer3: summer3: makara: makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 14 yil once #7 Bir zahmet bülent ersoya bakmak için girilmesin içerdeki geyik için girilsin konuya 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The Black ⭐ 16y 14 yil once #8 dedim heralde halısaha maçında ki firikikdir diye girdim 😄 ama başka türlü geyikmiş 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Serj ⭐ 18y 14 yil once #9 yolla panpa TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 14 yil once #10 artık üstüne gelince ne yazdığın gözüküyor 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xantus ⭐ 17y 14 yil once #11 yanlışlıkla tıklamışım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Adith ⭐ 18y 14 yil once #12 yolla pampa elim s.. bekliyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfko ⭐ 18y 14 yil once #13 bulent abiye bayiliyorum o yuzden girip bi fotosuna bakayim dedim cok yakisiklidir kendisi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Ufck ⭐ 16y 14 yil once #14 elim Titreyerek girdim 😄 😄 ama ohhh çektim 😄 [F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tony Montana ⭐ 18y 14 yil once #15 böyle olacağını biliyordum ama bi ümit girdim işte TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
CezaAlp ⭐ 19y 14 yil once #16 Düz duvara tırmanıyorum ondan girdim 😜 Yaralı style TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek ⭐ 16y 14 yil once #17 Birde şey vardı "Öksürürken tıklamış" makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 14 yil once #18 Birde şey vardı "Öksürürken tıklamış" makara:makara: + bide bülent arınç die okudum tıkladım vardı 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kivi ⭐ 16y 14 yil once #19 Başlıgı görünce konuya sırf sana '' Allah-u teâla seni per perişan etsin inşallah,Amin.'' demek için girdim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lordzek ⭐ 16y 14 yil once #20 Başlıgı görünce konuya sırf sana '' Allah-u teâla seni per perişan etsin inşallah,Amin.'' demek için girdim.Şakirt alert beyler 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil